Je někdo mimo USA schopen zaplatit za pad pass a koupit kameny?

S regionálním zámkem jsem se ptal, jestli to je možné. A jak? Nejsem si jistý, jestli stačí jen změnit region a pokud ne, tak by to trvalo rok, než to zase změním. Je někde v komunitě nějaký návod?

Pokud používáte Android, smažte všechny platební metody a svůj profil v Obchodu Play. Ujistěte se, že jste před tím utratili body za něco.

Poté vytvořte nový platební účet s adresou a PSČ z USA.

Zpočátku jsem dostal několik chyb při pokusu koupit jeden kámen, ale po několika zavřeních hry se to nakonec spravilo a od té doby nakupuji kameny podle libosti a nikdy jsem neměl problémy se předplatným pad pass.

U iPhonu nevím, co dělat.

Může se počítat Kanada? Zde žádné problémy. “fx” je směšné a platíme jako šílení, ale co se dá dělat.

Díky, zkuste to.

No, vyzkoušel jsem to a po několika pokusech to fungovalo, ale musel jsem použít VPN k nastavení lokace, protože se to nechtělo pohnout. Poté jsem měl několik chyb při nákupu, ale nakonec to fungovalo, díky moc.

Není to pro mě, ale díky za info.

Google obejde VPN a GPS.

Založil jsem nový účet na starém telefonu, vše jsem připravil před připojením k internetu, falešné místo a VPN.

Stále když jsem zakládal účet, požadovali SMS ověření a věděli, kde se nacházím.

Rád, že jste to taky zvládli!