Je moc velké termální Pasta?

Je moc velké termální Pasta?

Osobně bych přidal víc.

Přestaňte být paranoidní a prostě dejte trochu větší kousek, který se rozprostře po IHS, když dáte chladič.

S takovou velikostí CPU byste mohli přidat trochu víc a bude to v pohodě. Pamatujte 8 až 10 palcových pundů na šrouby chladiče.

Ne, to je v pohodě. Preferuji dělat X na horní straně chladiče CPU, ale dělejte co chcete.

Tenké X a malý kapka na sever, jih, východ a západ je moje preferovaná metoda.

Kde je ta fotka Gamers Nexus, jak vylévá celou tube na CPU?

To by mělo stačit. Jen otáčejte chladičem tam a zpět při stlačení, aby se rozprostřel co nejtenčí.

Přidejte žádné další kapky.

Obecný omyl. Více termální pasty nezhorší vaše teploty, jen se vytlačí při nasazení chladiče. Pokud nepoužíváte něco jako K5 Pro. Nespouštějte to moc s K5 Pro lol.

Myslím, že jsem měl zmínit, že jsem použil termální pastu Arctic MX-6, mám MX-4 a tu, která přijde s tímto chladičem Thermalright TF7, nevěděl jsem, která je nejlepší, tak jsem náhodně vybral MX-6. Nejstrašnější část je sundat chladič CPU po slyšení hororových příběhů o tom, jak lidé vyndávají jejich AM4 CPU spolu s chladičem, ale naštěstí jsem provedl benchmark test před tím, než jsem to zkusil.

P.S. - Ty držáky, které musíte instalovat na větráky CPU, abyste je dali na chladič, jsou noční můrou na zpětné otevření…

To je v pohodě.

Jen pro kontrolu, obvykle kladu chladič a tlačím ho dolů, aby došlo ke kontaktu (v závislosti na chladiči možná budu muset skutečně šroubovat), odstraním a zkontroluji rozprostření.

Pokud chybí místo, jednoduše přidám malou kapku navíc.
Pak ho jen šroubuji zpět a hotovo.

Pokud chcete být perfekcionisté, vezměte malou plastovou špachtli (nebo kus staré plastové kreditní karty, to funguje dobře) a rozprostřete ji sami na CPU, pokrývajíc celou plochu. Nedejte to na rýpnutí, jen ji rovnoměrně rozprostřete. A pak přitlačte chladič.

Rozprašoval jsem to starou kreditní kartou. Udělal pěknou rovnoměrnou vrstvu na celé hlavě.

Stejně, raději trochu víc než málo.

Jo, použil jsem Artix MX-6 termální pastu, nebyl jsem moc úspěšný s tím, jak jsem se snažil udělat hrachový tvar, ale tohle bude stačit.

Pokud máte navíc, můžete vždy dát svůj chladič na CPU a sundat ho zpět, abyste viděli, jak moc se rozprostřel, pak ho vyčistěte a znovu naneste, buď stejným nebo větším množstvím či jiným vzorem na základě toho, kde možná není dostatečně pokryto.