Právě jsem si koupil Nvidia Shield a chci na ní nainstalovat VPN, abych mohl sledovat videa od Morpheus nebo tak něco.
Je TorGuard nějak dobrý? Také nevím, jak ho nainstalovat. Není v Google Play Store.
Právě jsem si koupil Nvidia Shield a chci na ní nainstalovat VPN, abych mohl sledovat videa od Morpheus nebo tak něco.
Je TorGuard nějak dobrý? Také nevím, jak ho nainstalovat. Není v Google Play Store.
Nedávno jsem vybíral mezi pár VPN, jako NordVPN, Express a Private, ale nakonec jsem šel s NordVPN. Cena byla přiměřená a hlavním důvodem bylo, že mají Android TV aplikaci, což je mnohem jednodušší – není potřeba sideloading, nastavování na routeru atd.
TorGuard je dobrý, zvláště kvůli jejich cenám s aktuálními slevami. Jejich aplikace je v Play Store, ale není označena jako kompatibilní s Android TV, takže se v hledání nezobrazuje. Pravděpodobně bude fungovat v pohodě při sideloadingu, ale to může být trochu komplikované, pokud to neděláte poprvé. Můžete si stáhnout APK přímo zde: https://torguard.net/downloads/TorGuard-api14-release-1.1.40-14b5a46b7b95.apk
Používám TorGuard, nikdy jsem s tím neměl problém. Dostal jsem několik upozornění ohledně mé IP před tím, než jsem začal používat, ale od té doby ani jedno.
Mám TorGuard nainstalovaný na routeru. Používám ho téměř rok a jsem s ním velmi spokojený. Stojí mě asi 5 dolarů měsíčně. To je s anonymním VPN a streamingovou IP, aby Netflix věřil, že jste z USA (nebo jinam).
Nedávno jsem o tom napsal článek: https://www.masoopy.com/watch-netflix-us-from-anywhere-in-the-world/.
Pokud se rozhodnete pro TorGuard, určitě využijte celkovou 50% slevu na životnost.
Také mám dobrou zkušenost s TorGuard. Měli téměř vždy někoho k dispozici na chatu, kdo pomůže s jakýmikoli otázkami nebo technickou podporou (kterou jsem téměř nikdy nepotřeboval). Můžete používat jejich vlastní software OpenVPN, což je skvělé. Určitě využijte slevový kód, zvláště s blížícím se Black Friday.
TorGuard byl opravdu skvělý. Mám také jejich proxy, kterou můžete používat jako rozšíření pro prohlížeč. Myslím, že s nimi budete spokojení.
Na Android TV možná funguje dobře, ale slyšel jsem, že TorGuard není nejlepší pro streamingové služby jako Netflix nebo BBC, tak na to myslete. Používám NordVPN a musím říct, že funguje docela dobře. Ačkoliv je trochu dražší, rozhodl jsem se do kvalitního produktu investovat pro svou soukromí. Dříve jsem používal několik bezplatných služeb – to nebyl dobrý nápad a určitě bych je nedoporučil.
Použil jsem TorGuard, když jsem myslel, že xfinity throttluje mojí IPTV. Stáhl jsem APK a nainstaloval ho přes sideload bez problémů. Často mají slevové akce 50 %, tak to sledujte.
Měl jsem Nord na routeru DDWRT a bylo to hrozné. Vzal mi asi 30 % šířky pásma, všechny legitímní streamingové služby nefungovaly na žádném zařízení v domě a spousta her na Androidu na různých zařízeních začala mít problémy nebo nefungovala vůbec.
Pokud máte rozpočet, použijte TorGuard, ale jinak nesnáším jejich zákaznický servis, produkt a celkovou užitečnost služby. Nord má skvělý zákaznický servis, nikdy nebudete mít problém, který by nebyl vyřešen. TorGuard vám naopak řekne, že máte pravdu, a bude vám lhát, aby se vyhnuli opravě problému nebo vrácení peněz.
NIKDY! Jejich zákaznický servis je strašný!
Pomalé rychlosti, Nord je nejrychlejší.
Nakonec ho přidali do obchodu Play. Je to docela super s vynikající podporou a možností vyloučit aplikace jako Netflix a Gamestream v nastavení TorGuard. Mám ho rád. Zaplatil jsem 30 dolarů za rok. Skvělá podpora taky.
Lze používat s OpenVPN.
Je s tím spokojenost?
Používám na Shield? Snadná instalace? Přemýšlím o tom nebo Nordu.
Nikdy jsi skutečně neprovedl test rychlosti před a po… bez těch informací nikdo nemůže udělat informované rozhodnutí. Nechci platit za službu, která mi zpomaluje připojení, za které už platím.
Jak ho nainstaluji na Shield?
Mohu ho používat na úrovni routeru, ale při pokusu s aplikací na zařízení mi to hlásí selhání přihlášení (použitím přímého odkazu ke stažení z torguard.net/downloads.php a starší verze).
Musel jsi nějak upravit nastavení?
Dobré výsledky s OpenVPN? Stáhnout přímo z Google Play?