Právě jsem si koupil Nvidia Shield a chci na ní nainstalovat VPN, abych mohl sledovat videa od Morpheus a podobně.
Je TorGuard vůbec dobrý? Také nevidím moc informací o tom, jak ho nainstalovat. Není v Google Play Store.
Právě jsem si koupil Nvidia Shield a chci na ní nainstalovat VPN, abych mohl sledovat videa od Morpheus a podobně.
Je TorGuard vůbec dobrý? Také nevidím moc informací o tom, jak ho nainstalovat. Není v Google Play Store.
Nedávno jsem vybíral mezi několika VPN jako NordVPN, Express a Private, ale nakonec jsem šel s NordVPN. Cena byla přijatelná a hlavním argumentem byla jejich aplikace pro Android TV, která je mnohem jednodušší - žádné sideloading, žádné nastavování na routeru atd.
TorGuard je dobrý, zejména vzhledem k jejich cenám s častými slevami. Jejich aplikace je v obchodu Play, ale není uvedena jako kompatibilní s Android TV, takže se při hledání neukáže. Pravděpodobně bude fungovat, pokud ji nainstalujete manuálně, ale to může být trochu složité, pokud jste to nikdy neudělali. Můžete si stáhnout APK přímo zde: https://torguard.net/downloads/TorGuard-api14-release-1.1.40-14b5a46b7b95.apk
Používám TorGuard, nikdy jsem s tím neměl problém. Dostal jsem několik upozornění na IP dříve, než jsem začal používat, ale od té doby žádné.
Nainstaloval jsem TorGuard na svém routeru. Používám ho téměř rok a jsem s tím velmi spokojený. Stojí mě asi 5 dolarů měsíčně. Jedná se o anonymní VPN a streamingovou IP, díky které Netflix věří, že jste z USA (nebo jiného místa).
Dokonce jsem o tom napsal článek před pár dny: https://www.masoopy.com/watch-netflix-us-from-anywhere-in-the-world/.
Pokud si vyberete TorGuard, ujistěte se, že použijete doživotní slevu 50%.
Mám s TorGuard také dobré zkušenosti. Mají téměř vždy někoho dostupného na chatu, kdo pomůže s otázkami nebo technickou podporou (kterou jsem téměř nikdy nevyužil). Můžete ho používat s jejich vlastním OpenVPN softwarovým připojením, což je to, co obvykle používám. Je to docela skvělé. Určitě používejte slevový kód, obzvlášť když přijde Black Friday.
Na Android TV možná funguje, ale slyšel jsem, že TorGuard není nejlepší pro streamovací služby jako Netflix nebo BBC, takže mějte to na paměti. Používám NordVPN a mohu říct, že funguje docela dobře. Ačkoliv je trochu dražší, myslím, že je čas investovat do kvalitního produktu pro mou soukromí. Před tím jsem používal několik bezplatných služeb – to není dobrý nápad a určitě bych je nedoporučil.
Použil jsem TorGuard, když jsem si myslel, že Xfinity omezuje moje IPTV. Stáhl jsem APK a nainstaloval ho bez problémů. Často mají slevy 50%, takže je sledujte.
Měl jsem Nord na svém routeru DDWRT a bylo to hrůza. Ztratilo to asi 30 % šířky pásma, všechny legitimní streamovací služby nefungovaly na žádném zařízení v domácnosti, a spoustu her na Androidu začalo mít problémy nebo nefungovat vůbec.
Pokud jste na rozpočtu, použijte TorGuard, ale kromě toho nesnáším jejich zákaznický servis, produkt a celkovou užitečnost. Nord má vynikající zákaznickou podporu, nikdy nezaznamenáte problém, který by se nevyřešil. TorGuard naopak vám bude tvrdit, že máte pravdu, a bude vás krmit nesmysly, aby vás neobdložili nebo nevrátili peníze.