Chystal jsem se koupit roční předplatné za 100 $, hlavně na sledování EPL a Ligy mistrů. Když jsem dělala svůj průzkum, narazila jsem na vlákna, která říkala, že služba v Dubaji je hrozná. Nevím, jak je to v Ománu, ale bylo by skvělé, kdyby mi někdo mohl sdělit své zkušenosti!
Můj manžel si to koupil a nikdy to nefungovalo, nemohl se dostat do zákaznické podpory, nemohl dostat náhradu a účtovali mu druhý rok i po zrušení. Nakonec to musel řešit přes svou banku, byl to obrovský problém. Nedělejte to!
Posledně jsem to použila před několika lety, fungovalo to v pohodě. Aplikace nebyly extra dotažené, ale fungovaly dobře.
Nedávno jsem si koupil měsíční plán na sledování EPL a nějakého kriketu. Mně to funguje velmi dobře.
Existuje s tím hodně problémů. Funguje to pouze s televizí přes Google Chromecast. Měsíční předplatné je dobrá volba, protože ho můžete kdykoli zrušit (není žádná smlouva).
Nemůžu si ani představit, že bych za tak špatnou službu platil. Nemohu vám dost poděkovat, že mi to řeknete, chtěla jsem to koupit na zítřejší zápas lol.
Kde to sledujete? Zkoušela jsem najít aplikaci v LG TV Obchodě, ale nenašla jsem ji.
Nefunguje na Chromecastu s VPN
Tento příspěvek byl odstraněn, protože váš účet nesplňuje požadavky na zveřejňování. Všichni uživatelé potřebují 50 příspěvků a komentářů a účet starý alespoň 15 dní. Pokud si myslíte, že se nejedná o spam, kontaktujte moderátory.
*Jsem bot, a toto bylo provedeno automaticky. Pokud máte jakékoli otázky nebo obavy, kontaktujte prosím moderátory tohoto subreddit.
Sleduji to na svém mobilním telefonu. Je dostupné na Android TV podle jejich FAQ.
Vyzkouším denní lístek a uvidím, jak to půjde.