Je je QooApp je bezpečná k použití?

Jen rychlá otázka, protože jsem nemohl najít moc informací o tomto, díky

O tom, jestli je to bezpečné, nevím, ale raději bych použil VPN pro přístup k japonskému/korejskému obchodu Play. /u/bnmjkl101 to vysvětlil ve svém vláknu o tom, jak k němu přistupovat přes VPN. Používá VPN nazývanou PSIPHON, ale podle mého názoru je to velmi nespolehlivé. Místo PSIPHON bych doporučil buď

Jedná se o placené VPN služby, ale pokud chcete bezplatnou VPN, doporučuji vám získat následující..

Po instalaci požadovaných VPN můžete postupovat podle kroků uvedených níže. Doufám, že jsem přidal svůj názor. Na zdraví

Otevřete PSIPHON a nastavte svou oblast na Japonsko.

Otevřete nový webový prohlížeč a přejděte na google.co.jp a vytvořte si nový účet.

Ujistěte se, že nastavíte svou lokalitu na Japonsko. Nebudete muset zadávat telefonní číslo. A pokud vás požádají o hlavní e-mail, můžete zadat svůj hlavní nejaponský e-mail. Nemělo by vám to dělat problémy (mě to nedělalo).

Po vytvoření účtu ho přidejte do svého zařízení v nastavení. Nemusíte se odhlašovat ze svého hlavního účtu.

Ujistěte se, že jste stále připojeni k japonské VPN přes PSIPHON, a otevřete obchod Google Play.

Ze postranního menu přepněte na svůj nový japonský účet. Nyní budete v japonském obchodě.

Pokud nejste v japonském obchodě, zavřete aplikaci a znovu ji otevřete. Budete požádáni o opětovné přijetí podmínek a dohod.

Nyní můžete hledat a stahovat japonské aplikace. Abyste měli přístup do obchodu, musíte být připojeni k japonské VPN, ale po stažení (nebo zahájení stahování a jeho zrušení) se uloží do vašeho účtu a budete moci tuto aplikaci stahovat znova bez VPN z sekce Moje aplikace.

Použil jsem ho pro různé japonské mobilní hry, zdá se, že je bezpečný

Žádné problémy, je to docela úžasná aplikace.

QooApp je bezpečný. Neposkytuje hry, ale odkazuje na odkaz Google Play místo toho.

Použil jsem ho, stáhl PAD a Terra Battle a zatím žádné problémy.

Ne. Je to malware. Vaše kreditní karty byly odcizeny a poslány čínským pracovníkům, kteří právě objednávají napodobeniny klobouků sýrů.

Ahoj, jen abych tě informoval, kamaráde, protože se zdá, že jsi ještě nezkusil popsanou metodu, a také abych zabránil dalším dezinformacím:

• Gmail vás vždy požádá o váš telefonní e-mail (například @disney.ne.jp nebo něco podobného). Telefonní e-maily jsou v Japonsku velmi populární (viz: Kara e-mailové účty).

• Obecně, pokud jste se legálně zaregistrovali, budete mít přístup k JP obchodu po VPN kole.

• I když máte japonský účet, někdy váš Google Play obchod zůstává ne-japonský. To je velmi častý problém mezi Američany/Kanadany, kteří nakupují z druhé strany, a běžným řešením je odstranit všechny ne-japonské CC a adresy a použít japonskou CC a adresu k zakoupení aplikace (zrušení před potvrzením by mělo také fungovat podle fór).

• V jiných případech, když mám nový telefon mimo Japonsko, mohu nainstalovat to, co jsem nainstaloval na jiném telefonu, ale nemohl jsem přistupovat k JP obchodu na svém sekundárním japonském účtu (primární účet je jasně ne-japonský), a také jsem nemohl nainstalovat předtím-neinstalované japonské aplikace.

• Také pokud si otevřete vlákno, které citujete, zjistíte, že první komentář je, že Gmail vás stále žádá o japonský emailový účet. RIP.

Když otevřete hru, dá vám to možnost hrát v angličtině?

Je to software třetí strany, který umožňuje obejít kontrolu lokalizace obchodu Google a najít hry z jiného regionu.
Používá se hlavně pro japonské/korejské mobilní hry.

Vymažte to odsud prosím.

Koupil bych si jeden.

Ne! Každý hlupák by věděl, že se to posílá k tomu hacklovi na 4chan.