Práve ako hovorca, nemám počítač, ale mám starý iPhone, tak som sa pýtal, či existuje spôsob, ako bezpečne nakupovať veci z temného webu len s týmto.
Uprava: Neviem prečo ľudia sú takí negatívni. Ja sa len snažím byť bezpečný.
Práve ako hovorca, nemám počítač, ale mám starý iPhone, tak som sa pýtal, či existuje spôsob, ako bezpečne nakupovať veci z temného webu len s týmto.
Uprava: Neviem prečo ľudia sú takí negatívni. Ja sa len snažím byť bezpečný.
Aby ste zostali v bezpečí, dodržujte tieto pravidlá a vzdelávajte sa o Tor a .onion adresách:
O bezpečnosti DNM:
Používajte iba trhoviská uvedené na daunt, tor taxi alebo dark fail. Čokoľvek iné je podvod.
Nechajte si stránky uvedené na “HiddenWiki” alebo nejaké náhodné veci, ktoré ste našli vo vyhľadávači, na telegram kanáli, alebo na webovej stránke. Buďte podvedení.
Objednávajte iba domesticky do domestiku.
Neposielajte svoje kryptomeny priamo z búdky na adresu DNM.
Čítajte dnípovú Bibliu.
Žiadne DNM neoperujú na Redditu ani nemajú vlastné subreddit. Čokoľvek nájdete na Redditu je podvod.
O vzdelávaní:
Prečítajte si wikipédiu /r/onions.
Prečítajte si wikipédiu /r/tor.
Prečítajte si wikipédiu /r/deepweb.
Ja som robot, a akcia bola vykonaná automaticky. Kontaktujte prosím moderátorov tohto subreddit, ak máte otázky alebo obavy.
Ľudia sú takí paranoidní, akoby vláda dávala prdel na váš malý kokaín. Ste sledovaní a monitorovaní, bez ohľadu na spôsob prehľadávania, kedy a odkiaľ. Ak len prehľadávate, robte čokoľvek, čo chcete, človeku Tor má aplikáciu a môžete pristupovať k stránkam priamo z toho. Nehovorím, že by som niečo kúpil z telefónu, ale problém je viac v bezpečnosti mojich účtov než v sledovaní. Ak robíte veci, ktoré priťahujú pozornosť, dostanete ich bez ohľadu na spôsob prehľadávania.