Potřebuji VPN z pracovních důvodů a už dva měsíce používám ExpressVPN, což fungovalo skvěle. Problém je, že je to docela drahé, skoro 13 dolarů měsíčně. Existuje nějaký jiný VPN s podobnou rychlostí, který ještě funguje zde? Nebo jsou všechny zablokované? Dřív jsem používal Surf Shark, ale byl nakonec zablokován. Slyšel jsem, že NordVPN je také zablokován, je to pravda?
Opravdu bych ocenil veškerou pomoc, chci jen vědět, jestli mohu přestat používat Express, protože ta cena je podle mě nesnesitelná, i nejvyšší hodnota za 15 měsíců za 100 dolarů je stále docela drahá.
P.S. Potřebuji VPN, která má většinu zemí EU. Slyšel jsem o Mullvad, ale bohužel je slabší na rychlosti a počet serverů v EU není nejlepší. Potřebuji opravdu solidní rychlost pro hry i s rozumným pingem.
Snažím se úplně vyhýbat věcem spojeným s Izraelem, ale potřebuju dobrou VPN pro práci. Express byl jediný, který jsem používal a fungoval skvěle. Slyšel jsem, že NordVPN je zablokován téměř před rokem?
První jsem slyšel o VPN s jednorázovou doživotní předplatbou. Možná to zkusím na měsíc, uvidím, jaké to je. Pokud to bude špatné, mohu ho jednoduše vrátit. Díky za informace a rady, vážím si toho :D.
Vlastně ne, Surf Shark fungoval neuvěřitelně dobře, když v Egyptě bylo o něco méně zákazu, ale teď zakazují všechno možné. Slyšel jsem skvělé věci o NordVPN, ale podle všeho tady taky nefunguje (tak mi to alespoň bylo řečeno). Asi budu muset zatnout zuby a koupit 15 měsíců za 100 dolarů, i když to hodně bolí, nebudu lhát.
Abys to udělal levněji, musíš si to postavit sám a pronajmout VPS, ale bude to vyžadovat trochu snahy a učení. Za to zaplatíš jen cenu VPS. Výměnou za to bude tvoje IP stabilní a budeš na jedné lokaci navždy, což je výměna.
VPN na doživotí jsou podvod. Po několika měsících mohou společnost ukončit, “doživotí” v reklamách je jen na to, aby nasbírali co nejvíce předplatitelů před tím, než skončí.