Jaký je váš nejlepší adblocker, který jste vyzkoušeli?

Jaký je váš nejlepší adblocker, který jste vyzkoušeli?

UBlock Origin na Firefoxu. Žádné problémy. Nikdy.

uBlock Origin je nejlepší.

upřímně ublock origin.

Mám rád adblocker Surfshark. Není to samostatný (dostanete ho při koupi VPN, je zahrnut ve všech jejich předplatných). Všiml jsem si, že vždy odstraňuje ty reklamy z streamovacích platforem, které se přehrávají přes obsah, takže ho doporučuji.

r/Adguard na všech platformách, jakékoliv zařízení, jakýkoliv prohlížeč.

Smart tube pro všechny moje chytré televize a fire sticks. Přihlaste si účet YouTube a máte klid, žádné reklamy, žádný nesmysl, to bylo životabudič, přál bych si, abych to nainstaloval dávno. Snadné instalace, zde je odkaz: GitHub - yuliskov/SmartTube: Advanced player for set-top boxes and tvs running Android OS

Pfblocker-ng
Ublock origin
Firefox

Ublock Origin, bez debat

Ublock Origin je nejlepší

Ubkock origin a nextDNS. Stalo se mi, že mě některé stránky požádaly, abych odstranil adblocker. Zjistili ublock, ale ne nextdns. Obecně si myslím, že je lepší více ochrany.

Ublock Origin na Chrome.

Líbí se mi Adguard Maifest V3.

Používám kombinaci Pi-Hole a Ublock Origin.

Jak většina odpovědí již zmínila, uBlock Origin. Je to zatím nejlepší dostupný adblocker na trhu (a dělá mnohem víc než jen blokování reklam!)

Nepoužíval jsem jiné adblockery dlouho, takže nevím, jak moc se od té doby zlepšily, ale z mé paměti si pamatuji, že jsem dostával více upozornění, abych vypnul adblocker, když používám alternativy, než při používání uBlock Origin.

UBlock Origin a Noscript na Firefoxu. Funguje skvěle a nikdy jsem neměl problémy.

Na mobilu….Control D.
Na desktopu….uBlock Origin.

Adguard Home pro celou domácnost, skvělé pro mobilní zařízení, protože blokuje reklamy na webových stránkách a většinu otravujících videoreklam ve hrách, které bych jinak musel sledovat po každém tahu. Ublock Origin na PC, aby blokoval reklamy na YouTube a všechny, které AGH DNS nezachytí.

Mám Intel Nuc s ChromeOS a Chrome s uBlock Origin jen na abych měl na obývací televizi YouTube bez reklam. Odmítám platit za YouTube a možná se zbavit všech politických odpadků, které spamují.

AdsKiller pro Chrome. Zdarma a funguje jako zázrak.