Jaký je problém s přihlášením přes Anyconnect: cookie single sign-on

Ahoj, zajímalo by mě, jestli je něco na straně klienta, co by se dalo udělat pro chybu „Ověření selhalo kvůli problému s načítáním cookie single sign-on“. Zavolal jsem na IT helpdesk a nemají žádné nápady kromě obvyklého mazání cache a restartování routeru… Jsem na Mac OS.

Moji uživatelé dostali tuto chybovou hlášku nedávno, když jsem omylem smazal jejich konfiguraci SAML. Nevím, jestli je to tady tento případ, ale určitě bych kontaktoval vašeho správce, abyste to zjistili!

Vím, že to bylo zodpovězeno, ale pro budoucí návštěvníky tohoto příspěvku:

Stalo se mi to několikrát nedávno, když selhal NTP (kvůli známému chybovému stavu na ASA) nebo jsem zapomněl nastavit NTP na jednom páru HA a čas se odchýlil.
Další případ byl, když nebyla dostatečná doba timeoutu. Zvyšte ho, abyste našli svůj optimální bod.

Děkuji! Ukázalo se, že problém byl v tom, že verze Anyconnect, kterou náš software katalog distribuoval, byla o krok pozadu za verzí kompatibilní s Mac OS Catalina, takže po aktualizaci OS jsem se nemohl připojit. Podařilo se mi nainstalovat novější verzi a teď to funguje :+1:t5: