Plánuji navštěvovat spoustu zápasů tento rok, ale když nemohu, jaký je nejlepší způsob sledování přes TV nebo online? Omlouvám se, jestli to již bylo zveřejněno několikrát.
Moje doporučení: předplatit VPN, najít kamaráda s T-Mobile jako providerem a požádat ho, aby tě přihlásil na bezplatný ročník MLB.tv.
Nejlegálnější: najít poskytovatele kabelové nebo streamovací služby, který má v nabídce MASN.
Nejmnožnější na sociálních sítích: najít sportovní bar ve tvém okolí.
Nejlevnější, ale méně než legální: Slyšel jsem o webech, které streamují různé sportovní události. Ujisti se, že máš aktuální blokování reklam.
Rádio. Tento tým bude těžké sledovat, ale Charlie a Dave jsou vždy dobří na poslech.
Pokud myslíš pouze legálně, buď si kup balíček kabelové televize nebo můžeš streamovat MASN na Fubo. Ostatní odpovědi nejsou na stránkách oblíbené (a často jsou nízké kvality a/nebo přenosy soupeřících týmů), takže je nebudu popisovat.
Myslím, že je to na Fubo, pokud máš ten.
Subskribenti Comcastu to musí tento sezoně upgradovat. Opravdu to nedělají snadným. Možná nový vlastník O’s něco uvolní v dohodě.
Zdarma MLB.tv s T-Mobile (dostupné teď, jednat rychle) a předplatné Unlocator na AppleTV.
Nebo Firestick s Kodi a Crew.
Pokud jdeš cestou kabelové televize, ujisti se, že je to Fios nebo Xfinity, protože RCN/Astound zrušili MASN už před pěti lety.
Technicky je nejlepší možností fyzická kabelová televize, která přijímá MASN. Hloupá rodina Angelosů to nevěří v streamování.
Zkoušel jsem to. VPN vždy MLB tv detekovala. Musel jsem zkoušet asi 10 různých lokalit před zápasem, abych našel funkční. Velká otrava.
Pokud má OP již T-Mobile, stačí se zaregistrovat na MLB.tv a stáhnout aplikaci MLB.
Rád bych použil VPN a MLB tv. Přenašečské stránky nejsou moc dobré, slyšel jsem.
Vyzkoušejte službu SmartDNS… je jednodušší na nastavení a funguje dobře. Pokud nastavíte DNS na zařízení, jste hotovi. Můžete také jednoduše nastavit IP adresy SmartDNS na DNS nastavení vašeho routeru.
Ano - tohle fungovalo opravdu dobře (nastavil jsem router a pak přesměroval TV přes něj)… zkoušel jsem několikrát minulý rok a nikdy to nefungovalo. Tento rok se vzdávám a jdu zpět k radiu.
Zjistil jsem, že nejlepší je instalovat VPN přes prohlížeč a přejít na web MLB.tv. Také mám úspěch s routerem s VPN softwarem.
Ale zápasy budou ve Washingtonu zablokované.
Pokud VPN nefunguje (nikdy to pro mě nefungovalo), stále je MLBtv dobré na další den. Jsem vždy o den pozdě, ale mohu přeskočit všechny reklamy.
Jsou v pořádku, stačí použít adblock.
Dej mi vědět, když to bude na YTTV.