Jaký je nejlepší způsob, jak získat virtuální brazilské číslo pro příjem SMS?

Jsem v Kanadě a je hrozně těžké najít službu virtuálních SMS pro brazilská čísla. Dokonce jsem byl podveden podvodnou společností (011global), zaplatil jsem 10 USD a vůbec to nefungovalo. Všechny online platformy, které jsem našel, nabízejí pouze hlasová čísla, nikoli SMS.

Může mi někdo s tímto pomoci?

UPŘESNĚNÍ: Potřebuji to pro registraci na nějaké online služby (.e.g lojaintegrada)

Potřebuji to také pro ověření bankovní aplikace.

Aktualizace: Skype momentálně umožňuje pouze US Skype čísla pro přijímání SMS.
Prošel jsem celý proces získání brazilského Skype čísla -

Jen jsem zjistil, že NEumožňuje SMS.
Toto info je v drobném tisku, samozřejmě. Zruším nákup - peníze jsou pryč a jsem na vině - měl jsem si před spuštěním přečíst drobné písmo.

Potřebuji to jen na přijímání kódů zabezpečení.

Budou-li nějaké novinky/návrhy na jiné aplikace, budu moc rád:-)

Skype. Můžeš koupit telefonní čísla Skype z různých zemí. Mám například čísla z NYC i Rio de Janeiro.

Brazilci SMS nepoužívají. Používáme WhatsApp.

Proč to potřebuješ? Opravdu. Protože nepoužíváme SMS. Jedinou výjimkou jsou webové stránky jako Amazon, které mohou posílat validační kódy přes SMS, aby ověřily, že jsi opravdu ty. Ale většina má alespoň možnost emailu.

Možná ti pomůže Získej SMS kód. Některé nevýhody: pouze iOS, některé země jsou drahé.

Krispcall nabízí brazilské telefonní číslo s SMS v ceně.

Vím, že jsem dost pozdě s touto otázkou, ale našel jsi nějaké řešení ohledně brazilského telefonního čísla?

Zkouším teď totéž. Díky!

https://receive-smss.live/brazil-phone-numbers vypadá slibně, zatím to funguje dobře, pokud nepotřebuješ trvalé číslo.

jako seriózní, trvalé řešení https://callhippo.com/signup/brazil-phone-number/
Cokoli jiného než drahé (začíná na 33 dolarů měsíčně).

Momentálně používám dvě virtuální telefonní čísla z Zadarma, a upřímně — jsou naprosto zachránci života.
Používám izraelské číslo hlavně pro bankovnictví, zatímco mé americké číslo řeší všechno ostatní — od registrací po sdílení kontaktů.

Co se mi nejvíce líbí, je bezproblémová funkčnost: automatická schránka, podpora SMS a dokonce i upozornění na Telegramu. Všechny mé hlasové zprávy jsou pohodlně doručeny přímo do mého e-mailového inboxu — žádný problém.

Jsem opravdu ohromen, jak plynulá a spolehlivá služba je.
P.S. Můžeš zaregistrovat číslo téměř z jakékoli země — což je neuvěřitelně všestranné bez ohledu na to, kde jsi.

Brazilci SMS nepoužívají. Používáme WhatsApp.
Pokud chceš někomu v Brazílii poslat zprávu, můžeš použít svůj kanadský # na WhatsApp.

Můžeš se podívat na svůj vlastní mobilní tarif a zjistit, jaké má mezinárodní možnosti.

Můžeš si zažádat o CPF, a pak najít někoho, kdo ti pomůže s využitím tvého CPF k zakoupení eSIM pro mezinárodní roaming TIM na MercadoLibre, což může stát asi 200 reais.

Není možné přijímat SMS na brazilském čísle přes Skype telefonní číslo, že?.

Požaduje po mně číslo CADASTRO DE PESSOAS FÍSICAS, abych se mohl zaregistrovat. Nemám žádné a použití náhodných čísel také nefunguje. Použil jsi legální číslo nebo zkoušíš jen náhodná čísla, dokud to neakceptuje?

Můžeš mi pomoci s tvým Brasília číslem, potřebuji ověřovací kód, prosím.