Jaký je nejlepší VPN pro použití s Tivimate?

Jaký je nejlepší VPN pro použití s Tivimate?

Jen to používej na vlastní nebezpečí

Používám Surfshark bez problémů

Surfshark mi funguje dobře, ale nepoužívám ho pro Tivimate, je to ale dobré VPN

NordVPN je pro mě dobré

Mám internetové připojení od AT&T Internet Air.

Musel jsem nainstalovat VPN, abych mohl používat Tivimate; používám Nord.

Používám IPVanisha. Ale jen když používám MLB, abych se neblokoval

Jsem spokojeným zákazníkem IPVanish již 6 let. Funguje dobře s mými poskytovateli služeb.

Dříve jsem používal ExpressVPN, ale některé poskytovatele měl problém s ním. Teď používám PIA, které mělo dobrou cenu + jsem využil TopCashback, který mi vrátil peníze. Navíc se nezdá, že by mělo omezení počtu zařízení na rozdíl od ExpressVPN.

Používám PIA (Private Internet Access) posledních pár let. Žádné stížnosti

Další hlas pro Surfshark. Mám ho 2 roky a nikdy mě nezklamal

Používám Surfshark a miluju to. Neomezený počet zařízení

Pokud hledáte VPN PŘÍMO na sledování IPTV, stáhněte Proton VPN. Je zdarma a skvěle funguje pro tuto aplikaci. Zdarma, s neomezeným datovým limitem.

Líbí se mi ExpressVPN

Měl jsem několik let CyberGhost a nyní přecházím na Surfshark. Myslím, že CyberGhost pro mě fungovalo lépe

Používám ExpressVPN. Funguje dobře a rychlosti se málokdy snižují, když ho používám.

Záleží na poskytovateli tvé služby. Ale já jsem používal Nord a Surfshark bez problémů.

Všichni by si měli vážně zjistit, jak používat Cloudflare. Je zdarma. Nikdy jsem neměl žádné problémy. Ve skutečnosti zvyšuje rychlost internetu. Je sice malá, ale zvyšuje ji.

Používám VPNify.. skvělé

Jak již bylo řečeno… záleží na tvé službě. S podporou SurfShark jsem pracoval týden a nedokázali to rozchodit s mými dvěma službami. Používám IPVanish bez problémů.