Jaký je nejlepší celkový prohlížeč na trhu?

ahoj.

jaké prohlížeče existují, které moc nezabírají paměť a jsou rychlé? moc mi nezáleží na zabezpečení, pokud mají minimum na ochranu mě (neprodávají moje data, žádné viry atd.). vůbec mi nevadí přizpůsobení. vyzkoušel jsem chrome a tor, ale chrome stále žere více než 8 GB RAM (nevím proč), a tor je opravdu velmi pomalý (30-3 minuty jen na hlavní stránku youtube).

díky

Neexistuje objektivně nejlepší prohlížeč, existuje pouze ten nejlepší pro tvůj konkrétní případ použití.

Ani neexistují opravdu žádné dobré prohlížeče. Nešťastnou pravdou je, že všechny moderní prohlížeče jsou děsné. Trik je najít ten, který je pro tvé potřeby a preference nejméně katastrofální.

Pro mě je to Firefox. Tvůj výběr se může lišit.

Použití RAM, která není aktuálně využívána, není špatná věc. Lidé by měli pochopit, že udržování všeho v paměti je výrazně efektivnější než to nedělat. Jakmile se přiblížíš ke svému limitu, začne systém uvolňovat paměť pro jiné programy.

Tato otázka je zde položena asi pětkrát denně. Udělej si výzkum.

Takže ti nevadí soukromí a chceš nejlepší výkon?

Edge je to, co chceš. Je přibližně stejně rychlý jako Chrome, ale méně žere RAM.

Všem, kteří říkají Firefox, jen vypadněte, ani jste nečetli příspěvek OP a jen odpovídáte “Firefox!!” v každém příspěvku tohoto subredditu.

Tady to zase začíná…

Pro mě je to Vivaldi, má všechny funkce, které jsem potřeboval, například dlaždicové karty, pracovní prostory a správu karet, dobré přizpůsobení, přidej vimium a máš opravdu pokročilý prohlížeč pro geeky.

Používám Firefox také jako záložní prohlížeč, ale v opravdu vzácných případech.