Jaké VPNy skutečně fungují v Číně?

Žiji právě v Číně a používám ExpressVPN k prohlížení Google, Reddit, YouTube a podobných webů. Ale od konce listopadu je používání ExpressVPN problémové. Dochází k velkému množství problémů s připojením, častým odpojováním a výpadkům služby.

ExpressVPN přiznalo problém a slíbilo opravu. Už je to ale přes 40 dní a ExpressVPN stále nefunguje dobře. Vyzkoušel jsem i jejich tipy na zlepšení připojení, ale jsou k ničemu.

Takže, jaké VPN skutečně fungují v Číně?

Astrill, drahý, ale extrémně spolehlivý, alespoň pro mě.

Express je absolutně otřesný celé měsíce. Vrátil jsem peníze a přešel na Swedish mole. Rychlejší než express a během dvou měsíců žádné výpadky. Přesvědčil jsem i spoustu přátel v Číně. Astrill také vypadá, že funguje, ale mám od nich špatné pocity. Navíc jsou drahé a mají mizernou podporu.

Chcete-li mít stabilní připojení, doporučuji používat výměnné brány místo VPN, protože v určitých časech VPN vůbec nefungují. Jako uživatel EX, mám i jiné VPN, které také nefungují. Pokud nefungují, zkuste připojení přes jejich oficiální Open klienta, často je to lepší než přímé připojení přes klienta.

NIKDY NEPOUŽÍVEJ SURFSHARK V ČÍNĚ. Používám ho už 3 měsíce, ale od včerejška je blokován vládou.

OPAKUJI: NEPOUŽÍVEJ SURFSHARK V ČÍNĚ.

Neodpovídej, pokud nežiješ v Číně.

Omlouvám se, jak se jmenuje ten VPN? Nemohu ho najít.

Mohu se zeptat, co je to za pojem ‘airport’? Existuje nějaký návod, jak se to učit?.

Najděte švédský překlad anglického slova ‘Mole’.

Lze to chápat takto: Služba Shadowsocks, používáte buď poskytovatele služeb nebo si sami koupíte server a nastavíte jej.

Další věc je důvěra v přenos dat.