momentálně žiji v Číně a používám ExpressVPN k prohlížení Google, Reddit, YouTube a podobných stránek. Ale od konce listopadu je používání ExpressVPN problémové. Dochází k MNOHA problémům s připojením, častým odpojováním a výpadkům služby.
ExpressVPN problém přiznal a slíbil, že to opraví. Uplynulo už 40 dní a ExpressVPN stále funguje mizerně. Vyzkoušel jsem jejich tipy na zlepšení připojení, ale jsou k ničemu.
TAKže, jaké VPN skutečně FUNGUJÍ v Číně?
Astrill, drahý, ale velmi spolehlivý, alespoň pro mě.
Express je na celý rok příšerný. Vrátil jsem peníze a přešel na švédského mývala. Rychlejší než Express a za dva měsíce, co ho používám, neměl žádné výpadky. Přesvědčil jsem i spoustu přátel tady v Číně. Astrill také funguje, ale mám o nich pochybnosti. Navíc jsou drahí a mají špatnou podporu.
Pro stabilitu doporučuji používat Airport místo VPN, v určitých časech VPN nefunguje vůbec. Jsem také uživateli EX, kromě EX mám i jiné VPN, které také nefungují. Pokud nefungují, zkuste připojit přes oficiální OPEN klienta manuálně, může to být lepší než přímé připojení klientem.
NEPOUŽÍVEJ SURFSHARK V ČÍNĚ. Používal jsem ho 3 měsíce, ale od včerejška byl blokován vládou.
OPAKUJEM: NEPOUŽÍVEJ SURFSHARK V ČÍNĚ
Neodpovídej, pokud nežiješ v Číně.
Promiňte, jaký je název té VPN? Nemohu ji najít.