Jaké VPN bych měl použít v Číně?

Jsem Číňan, který navštívil svou rodinu a cestuje po městech jako Šanghaj. Žiji v Kanadě a internet je pro mě opravdu důležitý (víte, být v kontaktu s přáteli a hrát videohry, aby se člověk nenudil v deštivých dnech nebo na nespacích noci). Plánuji najít VPN (nevadí mi za to zaplatit, protože to je jen na asi dva měsíce, ale rád bych použil nějakou zdarma).

Mimochodem, cestuji se svou matkou, otcem a sestrou, a možná bych jim také chtěl pořídit VPN. Ale pokud jsou VPN důvěryhodné, opravdu bych to ocenil.

Hledám VPN pro sebe a možná i pro rodinu (máme asi 5 zařízení). Nejsem si jistý, kterou si vybrat nebo koupit. Vím, že VPN jako NordVPN a AstrillVPN jsou hodně propagované, ale i ExpressVPN a VPN Super Unlimited jsou populární možnosti. Nejsem si jistý, protože některé společnosti tvrdí, že jejich VPN jsou rychlé a spolehlivé, ale často to vypadá jako jen sběr peněz.

Prosím, dejte mi nějaké doporučení, moc bych to ocenil!

PS. Funguje VPN-SuperUnlimited proxy v Číně? Používal jsem ho hodně na školu (chodím na UCC) a opravdu dobře obchází školní firewally a podobně, ale nejsem si jistý, jak je to s čínským firewallem.

Pokud je to jen na cestu, proč neplatit Rogers nebo Bell za denní roaming? S vaším kanadským SIM můžete stále mít neblokovaný přístup ke západním stránkám.

NordVPN a Express už moc nefungují… Nord vůbec ne.

Doporučuji Astrill, ale vím, že na telefonech je to teď špatné, na počítačích je to dobré.

Express a Nord nefungují. Astrill a Mullvad fungují. Nikdy jsem neslyšel o vpn superunlimited.

Obecně platí, že jakákoli VPN, která není speciálně zaměřena na použití v Číně (obecně „obejit autoritářské/regionální restrikce“), nebude v Číně fungovat. Astrill lze v Číně použít, ale jejich služba je celkem pomalá a nespolehlivá, zvlášť na telefonu. Ostatní tři, které jste uvedli, pravděpodobně v Číně nefungují, i když jsem to nezkoušel. Doporučil bych Flyingbird (poskytovatel) s clash (aplikace). Flyingbird prodává měsíční plány podle dat a nemá žádná omezení (zařízení, IP atd.) a je celkem rychlý i spolehlivý, takže vaše celá rodina může sdílet plán. Jsou trochu drahé, ale to je to, co bych koupil, kdybych chtěl sdílet plán.

Nepodceňujte pokus o získání zdarma VPN.

Jsem teď v Číně, free VPN, která funguje na Androidu, ProtonVPN a 1.1.1.1.

Prémiové VPN, které fungují na Androidu a PC, používám teď, Astrill je drahý, a můžete použít nějaký Shadowsocks server, zkontrolujte wannaflix, abyste viděli ceny nebo si můžete nastavit vlastní VPN.

Pronajměte si VPS vultr a nainstalujte OpenVPN

LetsVPN mi fungoval dobře v Číně od března do května.

Doporučuji vám použít proxy nástroj: clash https://github.com/clash-verge-rev/clash-verge-rev

Poslal jsem ti soukromou zprávu.

Měli byste mít alespoň tři zálohy. Jeden levný eSIM pro nouzové situace, jeden zdarma službu jako ProtonVPN, a placenou službu s ss/v2ray.

Slyšel jsem, že jediná fungující je Lets VPN. Funguje právě teď nebo si můžete nastavit vlastní (xui - Xray).

1.1.1.1 funguje občas, o ProtonVPN teda nevím.

Vývojáři XRay doporučují nepoužívat 3X-UI, jsou k dispozici i jiné dobré alternativy, osobně mám rád AmneziaVPN.

Budou vás náhodně blokovat čas od času. Stačí si pořídit ProtonVPN zdarma.

Testoval jsem 1111 několik dní a funguje to skvěle, samozřejmě verze pro PC nefunguje.

1111 nefunguje v Šanghaji.

Omlouvám se za opožděnou odpověď, na XRay’s github stránce je vysvětlení proč.

Funguje to na mě. Mohu ti pomoci, pokud chceš.

Je mi líto, ale teď v Šen-čen a Zhuhai to funguje.

To je zajímavé, ProtonVPN v Číně nikdy nefungoval ve výchozím nastavení. Vyzkoušel jsem po poslední aktualizaci a nic.