Jaké to kurva máme nejlepší, Kayo?

Homepage vypadá, jako by ho dělal dítě na své první práci. Pouze s nízkým rozlišením obrázků/videí, protože je našel na starém síťovém disku.

Na webu není žádný menu bar. Chci jen vidět plány a možnosti. Nabízí vám jen plány za 1 dolar, které mají velmi omezené podrobnosti. A zvláštní poznámka “Nepoužitelné v velmi odlehlých oblastech Austrálie”, co to vůbec znamená?

Možnosti plánů jsou “1” a “Basic”. Přičemž “Basic” je nejvyšší úroveň. Jako když objednáte flat white a řeknete “malý”, takže dostanete ten největší.

Google hledá odkazy na plány a ceny, které vedou na stránku, na které žádné z toho není, ale je tam otázka a odpověď s “klikněte zde”, která za sebou nemá žádný odkaz.

Tohle je naprostá legrace a měli bychom se vzbouřit!!! Nedokážu se ani s nikým podělit o předplatné Kayo, protože si nezaslouží žádné moje peníze.

Vadí mi, že není žádný seriózní EPG. Jasně, na mobilní aplikaci je záložka zápasů, ale nejenže UI není zvlášť dobré, ale není dostupná ani na verzi pro TV.

Víte, hlavní místo, kde by skoro všichni předplatitelé sledovali živé 4K zápasy.

Kdybych neplatil předem na roční předplatné přes své členství v týmu, šel bych hledat alternativní možnosti sledování fotbalu.

Pořiď si Fire Stick, stáhni Kodi, přidej addon daddylive.

Některé další výtky platformy

• Sama se Netflixovala tím, že zobrazila dlaždicové rozhraní, aby vytvořila dojem, že má hojnost možností, ale vypadá to, že epizody Open Mike byly tiše staženy, a předpokládám, že i jiné obsahy.

• Její kvalita se nezlepšila dostatečně. Když ji spustili poprvé, pamatuju si, že jsem ji používal na sledování předsezónních zápasů, a bylo to přijatelné pro streaming službu v jejích začátcích (asi 2017?). Nyní si připlácí více za méně.

• Platforma je ve skutečnosti méně spolehlivá a pomalejší než bezplatná streamovací platforma. Není nikdy dobré, když je lepší bezplatná alternativa.