Včera jsem se pokusil použít VPN, protože jsem chtěl zkontrolovat jiné filmy na Netflixu, které nejsou v Netflixu PH. Objevily se sice nějaké filmy, ale nemohu je přehrát? Haha, nevím, co jsem udělal špatně.
Ne všechny VPN budou fungovat s Netflixem. Můj ne, ale je to dobré pro Peacock.
Smart TV? Nejprve zkuste ukončit aplikace na streamování, než použijete VPN. Většina z nich dokáže detekovat, když máte VPN, pokud máte otevřenou aplikaci a náhle aktivujete VPN.
Obvykle to nefunguje s Netflixem, ale s Amazon Prime ano.
NordVPN funguje s Netflixem. Momentálně ji používám na sledování Great British Bake Off, hehe.
Záleží na VPN, kterou používáte.
Moje je FastVPN a funguje s Netflixem. Používám ji jak na telefonu, tak na desktopu. Funguje skvěle.
Používám ji také při hraní her.
Dřív jsem používal Windscribe VPN (zdarma), fungovalo to v Chrome a na telefonu.
Objevuje se tam „Top 10 pořadů v [nová země VPN] dnes“?
Používám pouze bezplatnou verzi na svém Proton VPN a všiml jsem si, že funguje jen s bezplatnými streamovacími aplikacemi. Naštěstí mám splacené aplikace Plex, Pluto TV a Tubi jako doplněk pro mé placené na Sony Android TV.
puredome také funguje s Netflixem
Ano, zkoušel jsem a VPN může být trochu nejistá.
Ahoj! Jiná otázka, ale chci se dívat na GBBO taky, začínám od S1? A dokončit všechny sezóny? Nebo mohu skákat od sezóny ke sezóně? Promiňte, jsem poprvé, co sleduji takový pořad.
Je to zdarma nebo je potřeba předplatné VPN?
Ne, to nefunguje, ačkoliv se objeví některé filmy, když hledáte filmy, které nejsou v Netflixu PH. Jen je nelze přehrát.
Můžeš začít sledovat jakoukoli sezónu, protože je to reality show podobná Masterchefu. Různí soutěžící v každé sezóně a různé druhy dortů a pečiva v každé epizodě. Moje oblíbená je sezóna 9, skládám ![]()
.
Je zde poplatek za předplatné.
To znamená, že vaše VPN s Netflixem nefunguje.
Díky! Viděla jsem speciál Derry Girls, protože miluji pečení, a považuji to za zábavné, protože se mi zdá, že to je show, kterou se dá snadno sledovat.