Android “sleep” aplikace nebo ekvivalent u Apple. Detekuje pohyby během noci pomocí akcelerometru a probouzí vás, když jste ve světle. Už nikdy nebudete mít ospalá rána.
Moje Wallet aplikace, pro sledování rozpočtu. Uživatelsky přívětivá, není složitá na ovládání. A nemusíte se registrovat přes email.
Jimmy Johns app. Vyplatí se, když jsem úplně na blitky a chci sendvič.
Ingress, IITC, Google Hangouts, BaconReader. Hodně hraju Ingress.
‘Wallet’… ‘Health’… ‘Safari’
Všechny tyto vestavěné aplikace iPhone nepoužívám a nemohu se jich zbavit.
Knihovní čtečka ebook. Mám dvě aktuálně nainstalované, FBReader a Moon+ Reader. Umožňuje mi číst dvě knihy najednou.
Ne v jiných zemích, ale v Číně existuje aplikace WeChat, která prakticky nahradila měnu a debetní kartu. Když jsem odcházel z domova, nevzal jsem žádné peníze, přímo platím mobilem.
Insight timer; je to skvělá meditativní aplikace, která mi velmi pomůže s ADHD.
Já se snažím přestat kouřit a aplikace ‘My QuitBuddy’ (australská appka, ale určitě existují alternativy) je úžasná.
Pouhým přehledem, kolik jsem ušetřil peněz a jaké má to přínosy pro moje tělo, je to skvělé.
Fing. Ukazuje všechna zařízení připojená k vašemu Wi-Fi a upozorňuje, když se připojí nové.
Zocdoc, Spotify, Reddit samozřejmě, moje banka a YouTube. Vše ostatní může jít do prdele.
Night Screen, snižuje jas ještě více. Skvělé na prohlížení v posteli v noci.
Podcast Addict. Nejlepší podcastová aplikace podle mě.
A teď Reddit. Líbí se mi vzhled a jednoduchý elegantní design s tmavými tématy. Jednoduché swipnutí na různá subreddity také.
Waze. Nejlepší aplikace na navigaci.
AutomateIt. Umožňuje vytvářet a přizpůsobovat automatické procesy.
SuperUser, Reddit is fun gp, greenify, tretra pro, player pro, last.fm.
Audible a OverDrive na poslech audioknih během cesty do práce a zpět.
Mendeley na prohlížení kolekce vědeckých článků a výběr, které si stáhnout a přečíst na telefonu.
Periodická tabulka pro rychlou referenci některých atomových hmotností.
Shazam na identifikaci písní, které se mi líbí, ale nikdy jsem je nevyhledal.
Emulátor MegaN64, protože kdo by si rád nezahrál Paper Mario na cestách?
Google Maps, na procházky, na kole nebo veřejnou dopravu, nikdy nezklame. Navíc je zdarma.
Super Mario Run… dokud ho nezakončíte, je to pro vás mrtvé.
Microsoft OneDrive, Dropbox nebo něco podobného.
Je to mega pohodlné mít všechny dokumenty online a kdykoli je vidět. Potřebujete něco vytisknout, protože jste to zapomněli udělat dřív? Žádný problém. Pošlete si to e-mailem na PC, nebo kamkoli jinam, kde mají tiskárnu.