Jaká je nejlevnější/dobrý VPN, Rezidenční Proxy apod., které používat na TikToku?

Jaká je nejlevnější/dobrý VPN, Rezidenční Proxy, Mobilní Proxy apod., které používat na TikToku?

Vždy se snažte vybrat poskytovatele, který má k dispozici bezplatnou zkušební verzi, protože nikdy nevíte, jestli vám skutečně vyhoví. Také levná rezidenční proxy nutně neznamená, že je dobrá. Někdy je lepší zaplatit trochu víc, ale získat důvěryhodnou službu s vysokou dostupností. Osobně už léta používám proxy od Oxylabs, jsem si jistý, že si u nich můžete snadno na požádání vyžádat bezplatnou zkušební verzi.

Vyberte si službu, na kterou se můžete spolehnout. Používám tyto rezidenční proxy, máte možnost vyzkoušet bezplatnou zkušební verzi, abyste zjistili, jestli vám vyhovují. Osobně fungují skvěle, účtují se za IP nebo za GB (více informací najdete na stránce s cenami), jsou trochu dražší, pokud zvolíte doplňky, ale nyní je na stránkách sleva, takže si je možná pořídíte levněji.

Existuje hodně poskytovatelů rezidenčních proxy, myslím, že pokud používáte pouze na TikTok, měli byste zvolit ten, který je cenově dostupný.

Používám 9Proxy, jen na jednoduché úkoly, takže cena 9Proxy mi vyhovuje. Měli byste to vyzkoušet!

Levné a mobilní proxy nejdou moc dohromady, člověče. Můžete zkusit iproyal nebo brightdata. Iproyal má je za cca 10$ na 24 hodin s neomezenými daty - to by vám mohlo stačit na TikTok a nebudete banováni. Můžete najít diskusi na Redditu o některých z nejznámějších poskytovatelích mobilních proxy https://www.reddit.com/r/PrivatePackets/comments/1hro8wl/the_best_mobile_proxy_providers_ranked_for_2025/

VPN jsou levnější, třeba za cca 80$ ročně, ale může se stát, že vás TikTok zablokuje.

Rezidenční proxy jsou zde podle mě solidní střední cesta. nezablokují vás tak rychle a jsou levnější než mobilní proxy.