Moje rodina žije v Tel Avivu a ptají se mě, jakým způsobem mohou sdílet streamovací službu (například YouTube TV, Fubo). Již jsem měl předplatné YouTube TV a sdílel jsem své údaje s nimi, ale zdá se, že měli problém obejít geografická omezení. Vím, že se pokusili používat VPN, ale neříkám, že měli velký úspěch. Nevíte o nějakém spolehlivém způsobu, jak tuto věc zrealizovat?
Služby, o které mají největší zájem:
- HBO Max
- Watch ESPN
- YouTube TV
VPN jsou obvykle nejčastější řešení, ale ne všechny VPN jsou stejné. Některé streamovací služby je prostě nechtějí a dobře blokují jejich použití.
Zkuste třeba několik věcí. Především, je potřeba se podívat na různé premium VPN. Obvykle fungují lépe, například ExpressVPN, NordVPN, CyberGhost. Jsou sice dražší, ale často fungují s těmito platformami.
Další možností je Smart DNS. Tyto služby jsou určené právě k obejití geo-bloků a spoofují vaši lokaci. Obvykle jsou rychlejší než VPN, protože nešifrují data, ale neposkytují žádnou ochranu nebo soukromí. Někteří poskytovatelé internetu je blokují, takže to je tak trochu risk.
Nebo můžete zkusit IPTV služby, které nabízejí US kanály. Pozor, ani to není stoprocentní a jejich legálnost se liší.
Zkuste trochu trpělivosti při zkoušení, najít správné řešení může chvíli trvat.
Doufám, že vám tyto tipy pomohou a užijete si sledování. Pokud budete potřebovat něco dalšího, dejte vědět.