Pokud se mýlím v některém z následujících bodů, nebo si myslíte, že bych měl vědět nějaké informace související s touto tématikou, dejte mi vědět!
Takže jsem si trochu četl o IP adresách a podle toho, co vím, můžete změnit svou IP adresu tím, že ji přesměrujete přes počítač někoho jiného v jiné zemi. V podstatě pošlete všem svá data a oni je pošlou na internet a poté vám pošlou zpět výsledek.
Můžete také změnit svou IP adresu přes svého poskytovatele internetových služeb, ale stále ukáže, v jakém regionu se nacházíte, protože nová IP adresa bude stále patřit oblasti, ve které váš ISP působí.
Jsou lepší místa, kde se o tom mohu dozvědět nebo se zeptat?
Díky!
Co se snažíš dosáhnout nebo se naučit? Také pravděpodobně nemá s bezdrátovým připojením nic společného, takže jiný subreddit by byl vhodnější pro informace, které hledáš.
Potřebuješ VPN, existuje mnoho placených poskytovatelů VPN služeb, nedoporučuji věřit těm bezplatným. Tvůj ISP nezmění geolokaci IP adresy za tebe.
Jo, promiň, nevěděl jsem, na jaký reddit mám zveřejnit 
Jen chci víc vědět o IP adresách a internetu obecně 
No IP adresy jsou v podstatě jako… vaše domácí adresa. Ukazují na věci jako servery a zařízení lidí. Pokud jste za routerem, což pravděpodobně jste, máte interní IP pro vaši interní síť, kterou vám přiřadí vaše zařízení (miliony lidí může mít stejnou IP, například 192.168.1.2). Pak máte externí veřejnou IP pro vaše připojení k internetu (jen vy máte tuto IP v daném čase), ale nemáte kontrolu nad touto IP, váš ISP ano. Vaše IP se může měnit, a bude se měnit, pokud vám váš ISP neposkytne statickou IP. Tato IP je většinou geograficky přiřazená, což může spojit váš provoz s vaší zemí/městem, a podle vašeho ISP dokonce může ukázat i specifickou část vašeho města.
Pokud chcete mít IP adresu z jiné země, není to možné, ale myslím, že myslíte to, aby vaše připojení vypadalo, jako by pocházelo z jiné země. To se dělá přes VPN. Technicky nemáte jinou IP, pouze se připojujete k serveru, který přesměrovává váš provoz přes svůj server/IP, takže vše, co děláte, vypadá, jako by pocházelo z IP vašeho VPN serveru. Takto mohou lidé zvenčí získat přístup k věcem jako například americká Netflixová obsah.
“Internet” obecně je velice složitý a je na něm hodně věcí. Zaměřte se na učení specifických věcí, jako jsou například jak fungují routery, jak funguje DHCP, jak funguje DNS, rozdíl mezi IPv4 a IPv6, účely ‘ping’, ‘tracert/traceroute’ a podobně.