Co je to s Trendmicro, že nezvedají telefony? Už celý den se snažím někoho kontaktovat ohledně zrušení automatického prodloužení předplatného. Zavolal jsem na zákaznickou linku uvedenou na jejich webu a přepojili mě na “edward”/“dave”, kteří řekli, že mi nemohou pomoci, protože jsou prodejný tým, a dali mi jiný číslo, na které mám volat. Když jsem na to jiné číslo nikdo nedovolal, zavolal jsem zpět… řekli mi, abych to zkusil za hodinu. Zkusil jsem to znovu… nikdo není dostupný a možnost zanechat zprávu nefungovala. Zavolal jsem zpět. “Edward” mi řekl, ať volám za dvě hodiny. V tu chvíli jsem se zeptal, kde se nacházejí a v kolik hodin otevírají? Zavěsil. Zkoušel jsem to znovu právě teď, “Dave” zavěsil téměř okamžitě. Co se děje?? Myslím, že “Edward/Dave” jsou z Indie. Zkoušel jsem všechny kanceláře nalezené na Google. Všichni mají stejnou hlasovou schránku a žádnou možnost zanechat zprávu. Co se děje?
Nemají vaši prodejní zástupci technického parťáka?
Aby měli jistotu, že volají správná podpora, zkuste navštívit jejich centrum pomoci (Support | Trend Micro Help Center). Přejděte dolů na stránce a podívejte se na “Spojení s podporou”.
Také, abyste si byli jistí, že voláte správné číslo na podporu:
• 1-800-864-6027
• (PO-PÁ) 5:00-17:00 Pacifického času
Pokud stále nemůžete získat kontakt s odpovídající podporou, můžete mi poslat přímou zprávu, abych mohla vaše požadavky předat správným kanálům.