Jak je uvedeno v nadpisu, jak kurva lze stáhnout video z této stránky? Přihlásila jsem se a zaplatila za konkrétního tvůrce obsahu, ale nenašla jsem způsob, jak videa stáhnout, zkoušela jsem několik rozšíření pro Chrome, žádné nefungovalo.
Existuje nějaký snadný způsob?
Všechná pomoc by byla velice vítána!
Podařilo se mi najít řešení pomocí rozšíření FetchV, díky!
Ne všechny stránky jsou podporovány. Některé stránky mohou chránit svůj obsah a dělat je nestahovatelné.
Nepoužil jsem tu stránku, ale pokud nefunguje poskytnutí obecné URL stránky, jděte do panelu sítě v nástrojích pro vývojáře a klikněte na přehrávání videa a hledejte m3u8 nebo jinou URL adresu videa a tu poskytněte jako ytdlp. Můžete také použít rozšíření Stream Detector pro její nalezení.
vypadá to, že je to URL blob. Podívejte se na síťový panel a filtrujte podle požadavku ‘m3u8’. Najděte ten první, pokud jich je více, ten by Vám měl dát manifest soubor k stažení fragmentů videa. Použijte ten m3u8 odkaz ke stažení.
Našel někdo snadný způsob, jak uložit i obrázky?
A zde je kód videa, když kliknu pravým tlačítkem a zvolím Inspektor při přehrávání, pokud si to někdo dokáže rozluštit, jak to funguje, žádný .mp4 nebo jiný formát videa není k nalezení:
https://i.postimg.cc/1tW7KGPH/b.png