Jak sledovat Skate Canada mimo Peacock?

Má někdo tipy, jak sledovat akci pro obyvatele USA? Máme NBC, ale vypadá to, že ukáže pouze soutěže mužů a žen.

Budete potřebovat VPN, abyste to mohli vidět na YouTube. Existovalo mnoho diskuzí o VPN, ale dobrou je například zdarma Opera browser.

Stáhněte Urban VPN nebo Opera, nastavte si zemi například na Irsku a pak sledujte vše ve vysoké kvalitě na oficiálním YouTube ISU!

Děkuji moc za vaše odpovědi. USFS tím, jak spolupracují s Peacock, příliš ničí figure skating.

Pokud použijete VPN a nastavíte si zemi na Kanadu, můžete sledovat stream ISU na YouTube :slight_smile:

Není byl pinovaný příspěvek užitečný? Tolik lidí navštěvuje tento subreddit a hledá odpověď na tuto otázku, myslím, že uvítací příspěvek s informacemi o streamingu by byl užitečný.

CBC vysílá SCI, takže můžete sledovat i odtamtud s VPN nastaveným na Kanadu. Myslím, že komentátoři jsou Ted Barton a Kaitlyn Weaver.

CyberGhost je VPN, který nabízí 24 hodin zdarma bez zadávání bankovních údajů.

Děkuji krásní lidé na Redditu. Stáhl jsem Opera a teď mohu zrcadlit obraz z mého notebooku na TV a vše sledovat! A teď už mohu sledovat i galavečery!! Díky!

osobně na místě. duh🥸 /s

Je nějaký způsob, jak sledovat na vyžádání? Nemohu uvěřit, že o tom nikdo nemluví. Všichni sledují živě, zřejmě? To je na hovno, nemohu uvěřit, jak těžké je nyní sledovat skate v USA.

Chci jen objasnit, je VPN zdarma s Opera Browser?

Pokud máte velmi pomalé připojení k internetu (jako já), Opera nemusí fungovat tak dobře.

Je nějaký způsob, jak udělat, aby VPN od Opery nefungovala hrozně? Je vždy tak pomalá, musel jsem přestat sledovat poslední soutěž, protože se na chvíli snížila na 240p. :confused: (a naše internetové připojení je jinak skvělé). Existují země, které s VPN fungují lépe než jiné?

Peacock je součástí NBC, což pokrývá téměř všechny olympijské sporty. Pravděpodobně je to mimo kontrolu USFS a spíše je to dohoda USOC s NBC/Peacock.

To je skvělé! Proč v USA vůbec nemohou vysílat v první řadě? Přijde mi to divné.

Napsal jsem to a upozornil moderátory a nahlásil příspěvek ohledně toho. Nejsem si jistý, jestli jsou do toho zapojeni, nebo jestli jim to moc nevadí. I když se tato otázka objevuje při každé soutěži pětkrát.

To je důvod, proč jsem se na tu otázku ptal vůbec. Nechtěl jsem procházet tolik příspěvků, abych našel otázky podobné této.

To zní opravdu skvěle!

Jako v současnosti, jediný způsob v USA je živě bohužel. Peacock odstranil záznamy. Nejsem si jistý, jestli bude nějaké řešení, ale doufejme, že to vyřeší, protože je to opravdu na hovno.