Jak připojit LG CX k VPN?

Ahoj, mám zájem připojit svůj LG CX k VPN, existují nějaké možnosti, aniž bych musel kupovat VPN router?

Momentálně mám předplatné NordVPN, místo serveru mi nezáleží. :love_you_gesture:

Edit: otevřený novým poskytovatelům VPN

Můžeš to udělat na úrovni routeru, ale je to docela otravné/ pokročilé. Doporučil bych koupit Amazon firestick nebo něco podobného a stáhnout si aplikaci Nord VPN na to. To dělám já pro své předplatné Express VPN.

Nemám odkaz na návod, ale můžeš to udělat s Raspberry Pi a ethernetovým kabelem. Existují dva způsoby, jak připojit Pi k TV:

1. Připojit Pi k routeru přes ethernet a vytvořit přístupový bod na Pi pomocí ethernetového portu jako datového připojení.
  2. Připojit Pi přes Wi-Fi k routeru a sdílet datové připojení s TV přes Ethernet port Pi.

Když máš vše nastavené, můžeš nastavit Pi tak, aby používal tvé VPN. Koncept je stejný u obou způsobů; vezmeš internetovou linku, přivedeš ji do Pi, povolíš VPN na Pi a nastavíš Pi tak, aby sdílelo své připojení s TV. Celkově by tě to nemělo stát víc než 30/35 dolarů, pokud si koupíš Pi lokálně. Ujisti se, že koupíš jeden z normálních, protože levnější Pi Zero Ws nemají ethernetové porty.

Děkuji!! Vypadá to jako skvělá a levná alternativa!!

Víš, jestli starší verze budou fungovat jako 2B nebo 3B? Chci koupit použitý.:grin:

Žádný problém! Není to úplně jednoduchý projekt pro úplné začátečníky, ale pokud se chceš naučit trochu Linuxu, je to úplně zvládnutelné. Pokud už s Linuxem umíš, nemělo by to být žádný problém :slight_smile: Tady je návod na nastavení WiFi na Ethernet převaděč. Vypadá to, že na konci je odkaz na návod, jak nastavit NordVPN, až budeš hotov.

Hodně štěstí!

Jo, ty by fungovaly perfektně :slight_smile: