Jak opravit chybu ws-119699-5 na PlayStation 5 (prosím pomozte, nemůžu otevřít PSN účet)

Nemohu vložit uživatele na PS5

Pokud někdo chce vytvořit účet PSN, pošlete mi zprávu. Mohu pomoci.

Můj bratranec koupil PS5 a máme s tím problém s chybou Ws_119699-5. Může nám někdo laskavě pomoci? Mnohokrát děkuji :blush: :folded_hands:

Nemohu si založit účet, můžete mi pomoci

Nemohu si vytvořit účet, ani mě to nepustí

Nemohu si také založit účet

Jak se to řeší? Nemohu si založit další účet

Jak mohu opravit chybu ws-119699-5

Pokud někdo hledá účet PSN, mám polský účet.

Potřebuji se přihlásit ke svému PlayStation

Buďme upřímní, lidé. Zatím neexistuje žádný způsob (alespoň pro teď), jak vytvořit účet z těchto regionů, kde jsou hry levné. I když jste z té země a jenom někde jinde. Pokud je to váš případ, požádejte někoho z té země, kdo má PS, aby vám účet vytvořil. PS tichým způsobem blokuje vytváření účtů na mobilu nebo počítači z těchto regionů. Jediná možná cesta je připojit WiFi k VPN, takže PS bude připojené k síti, která mu bude hlásit (lhat) že jste z dané třetí země.

Prosím, pomozte mi, snažím se vytvořit účet, ale nedaří se mi, chyba: WS-119699-5

Nemohu nějak vytvořit nový účet PSN, protože mám kód ws-119699-5, prostě nevím, co se děje

Máte problém i vy s ws-119699-6?

Něco je špatně, důležité dokumenty

Důležité právní dokumenty

Také mám stejný problém

Prosím, pomozte mi, nemohu si založit PSN účet

Také jsem dostal kód chyby, ale problém je už vyřešen.

Objeví se chyba, ale účet je vytvořen

Takže emailovou adresu, kterou jste zadali v té době, již nebude možné použít.

Pokud při pokusu o zadání emailové adresy a hesla, které byly v té chybové zprávě, na úvodní obrazovce PS5, bude požadován ověřovací kód, a vy se tak budete moci do něj přihlásit (založit). To jsem vyřešil tímto způsobem.

Také jsem to zažil :frowning: