Jak opravit chybu ws-119699-5 na PlayStation 5 (prosím pomozte, nemůžu otevřít PSN účet)
Nemohu si vytvořit účet pro PS5, můžete mi prosím pomoci
Neumím vytvořit nový účet PSN, vyskakuje mi chyba ws-119699-5
Co je to za chybu ws-119699-5 na PS5
Nemohu si založit účet na PS5, pomůžete mi prosím
Vyřešil jsem to změnou emailu z outlook na Hotmail
Měl jsem stejnou chybu při vytváření nového účtu na PS5. Vybral jsem „levnou zemi“, protože je to moje vlast, ale dočasně jsem byl v Nizozemsku. Později jsem na to přišel. Nejpravděpodobněji se snaží spojit zemi, kterou jste vybrali, s lokací vašeho poskytovatele internetu. Co jsem udělal: měl jsem VPN připojenou ve své vlasti, připojil jsem se k ní, vytvořil účet přes webový prohlížeč. Zajímavé je, že nemůžete použít stejnou emailovou adresu a ID, které jste se pokusili použít při vytváření na konzoli. Možná to někde cacheovalo. Teď se dokážu přihlásit pomocí tohoto účtu na konzoli.
Mohu si vytvořit další účet na jiném online účtu na PS5
Nemohu si na PS5 založit jiný účet
Mám problém s vytvořením jiného účtu na PlayStation, pomozte mi prosím
ŘEŠENÍ: nepoužívejte účty Yandex nebo Protonmail, používejte Hotmail, Gmail atd.
Mám také tento problém.
Mohu někomu poskytnout účet, který jsem si otevřel před 2 měsíci a stále funguje. Ještě jsem ho nepoužil.
Pokud jste úplně zoufalí a věříte mi, zde je.
Email: [email protected]
Heslo: 01Vn26!!07
Můj původní email je: [email protected]
Kluky, na PS5 mám problém, nemohu si založit nový účet, vyskakuje chyba, něco je špatně a ukazuje se ws.
Nemohu si založit účet
Pomozte mi, nemůžu vytvořit účet, prosím
Také nemohu založit účet
Není to možné s určitými emailovými doménami. Pokud použiji Proton email, nefungovalo by to, ale iCloud fungovalo dobře.
Jak někdo již zmínil níže, emaily Protonmail (a pravděpodobně i další) nejsou z nějakého důvodu akceptovatelné, zkuste místo toho Gmail. I když se mi podařilo to zprovoznit na PS, nešlo to na notebooku. Doufám, že to pomůže.
Stále dostávám tuto chybu, má to někdo jiný?
Ahoj, způsob, jak jsem se přihlásil po této chybě, je, že jsem si účet vytvořil na PC a pak jej vložil do konzole. Musel jsem ho vyzvednout, protože jsem zapomněl heslo.