Jak opravit chybu ws-119699-5 na PlayStation 5 (prosím, pomozte mi, nemohu otevřít účet PSN)
Nemohu si založit účet na PS5, můžete mi s tím prosím pomoci
Neumím vytvořit nový účet PSN, protože mi to hlásí chybu ws-119699-5
Co je to za chybu ws-119699-5 na PS5
Nemohu si založit účet na PS5, můžeš mi pomoci, prosím
Vyřešil jsem to změnou emailu z outlooku na Hotmail
Měl jsem stejnou chybu při vytváření nového účtu na PS5. Vybral jsem „levnou zemi“, protože je to má vlast, ale přechodně pobývám v Nizozemsku. Zjistil jsem, že pravděpodobně se pokouší sladit zemi, kterou jste zvolili, s místem vašeho poskytovatele internetu. Co jsem udělal. Měl jsem VPN připojenou do mé vlasti, připojil jsem se k ní, vytvořil jsem účet přes webový prohlížeč. Zajímavé je, že nemůžete použít stejnou emailovou adresu a ID, kterou jste se pokusili použít při tvorbě uživatele na konzoli. Možná je to někde uložené v cache. Teď se mohu přihlásit s tímto účtem do konzole
Mohu si vytvořit jiný účet na jiném online účtu na PS5
Nemohu vytvořit další účet na své PS5
Mám problém s vytvořením jiného účtu na PlayStation, prosím, pomozte mi s tím
ŘEŠENÍ: nevyužívejte účty Yandex nebo Protonmail, použijte Hotmail, Gmail atd.
Mám stejný problém.
Mohu poskytnout jakémukoliv záložní účet, který jsem vytvořil před dvěma měsíci a stále funguje dnes. Ještě jsem ho nevyužil.
Pokud jste naprosto zoufalí a důvěřujete mi, tady je:
Email: [email protected]
Heslo: 01Vn26!!07
Můj původní email je: [email protected]
Kraové, na PS5 mám problém, nemůžu si vytvořit nový účet, hlásí to chybu a něco s ws
Nemohu si založit účet
Pomoc, nemohu si vytvořit účet, prosím
Také nemohu založit účet
Nepodporuje určité emailové domény. Mně například nefungovala Proton emailová adresa, iCloud fungovala dobře.
Jak někdo níže zmínil, protonmail (a pravděpodobně i další) emailové adresy nejsou z nějakého důvodu akceptovány, zkuste místo toho gmail. I tak jsem mohl problém vyřešit jen na své Playstation, ne na notebooku. Doufám, že to pomůže.
Stále dostávám tuto chybu, poznali jste to i vy?
Ahoj, způsob, jak jsem se přihlásil po této chybě, byl, že jsem si účet vytvořil na PC a pak jsem ho vložil do konzole, musíte říct, že jsem si ho již obnovil, protože jsem zapomněl heslo