Ta eSim od Nomad, kterou jsi použil… říká, že používá China Unicom… Je to hongkongský operátor?
Díval jsem se na to chvíli a ptám se, jestli mohu použít hongkongskou eSim v Číně?
Také nevím, jestli jsem to správně pochopil, ale pokud mám hongkongskou SIM/eSim, nepotřebuji VPN?
Chápu. Udělal jsem více výzkumu a vypadá to, že potřebuji odemčený telefon na použití hongkongské eSim
Ale zkusím ten VPN a prostě využiji drahý mezinárodní tarif svého operátora.
Funguje to na Windows i iOS? Jedu tam také tento týden a zoufale hledám řešení. Slyšel jsem, že LetsVPN, Astrill a VyprVPN fungují. Když jsem tam byl v lednu 2020, používal jsem data od rodičů a to mi stačilo, ale nevím, jak to funguje nebo jestli bude fungovat s mým předplaceným plánem Coles Mobile.
Odkud jsi získal eSim? Z Číny nebo z HK?
Najdi náhodný skript na GitHubu jako “v2ray auto install GitHub” a vygoogli to.
Používám macOS, ale podařilo se mi přijít na to, jak to rozběhnout podle tvých instrukcí.
Díky
Nejsem si jistý, ale funguje to.
Ano, ale musíš mít jistotu, že podporuje roaming v pevninské Číně. Ne každý SIM to podporuje.
Nevím, použil jsem to na iPhone a Macu. Ale mělo by to fungovat i na Windows.
Jak spolehlivý je v2ray z hlediska rychlosti a kompatibility?
Můžeš dělat Zoom hovory a přístup ke Git repozitářům?
Umíš tunelovat VPN přes to (třeba pokud potřebuješ přístup ke své pracovní VPN)?
Chystám se koupit balíček Nomad Čína, funguje i na Snapchat a Insta?
Našel jsem tuto HK/Čína/Macao eSim, měla by fungovat jako SIM karta i VPN, že? China HK Macau 15 GB eSIM from 3 - only $1.5 per GB | MobiMatter
Ahoj! Musel jsi nakonec používat LetsVPN, nebo Ti eSim od Nomad umožnila přístup ke všem stránkám?
Ano, všechno funguje hladce.
Ano, naprosto, jediný problém je, že při používání dat nemůžeš sledovat TikTok. Pokud telefon detekuje čínskou SIMku, TikTok nepoužiješ. Na WiFi můžeš přepnout na svou normální SIMku a TikTok používat.
nebo toto https://www.getnomad.app/en/china-eSIM
ale to je jen čínská eSim a nejsem si jistý, jestli zahrnuje VPN a funguje jako VPN taky. Některé blokované aplikace jako TikTok nefungují, pokud telefon detekuje čínskou SIMku, je to stejné i tady? A je nutné koupit záložní VPN nebo něco podobného?
Mělo by to být… není to úplně jasné, pokud to roaminguje v pevninské Číně přes hongkongského operátora, mělo by to být v pořádku, ale nedávají žádné konkrétní detaily… Doporučuju koupit přímo u operátora jako China Mobile HK atd. O tomto je napsáno hodně, zkoumej na subreddit.
Musíš používat VPN, když jsi připojený na wifi, když používáš pouze mobilní data z eSim od Nomad, VPN nepotřebuješ.