Mám vzdálené místo, které změnilo svou WAN IP ( dynamickou ), což způsobilo, že VPN mezi sítěmi přestala fungovat, a já dostávám chybu při připojení přes unifi.ui.com. Takže potřebuji objevit novou WAN IP adresu vzdáleného místa. Vidím, že je online na unifi.ui.com, ale když otevřu síťovou aplikaci, dostanu selhání připojení po 30 sekundách načítání. Pokud je vzdálené místo stále ve snaze navázat VPN spojení s mým UDM-Pro, bude tato pokus a WAN IP zaznamenaná někde v logech? Pokud ano, kde bych je našel na svém UDP-Pro? Jsem otevřený i dalším nápadům. Můj ISP, Spectrum, je k ničemu. Při zacházení s dynamickou IP to považují za číslo kreditní karty a nechtějí poskytnout.
Ahoj! Děkujeme za příspěvek na r/Ubiquiti!
Tento subreddit slouží k neoficiální technické podpoře lidí, kteří používají nebo chtějí začít s produkty Ubiquiti. Pokud jste ještě ve svém příspěvku nepopsali dost podrobně, věnujte čas jeho úpravě a přidejte co nejvíce užitečných detailů.
Prosím, přečtěte si a pochopte pravidla ve vedlejším panelu, protože příspěvky a komentáře, které je porušují, budou odstraněny. Veškeré off-topic příspěvky umístěte do týdenního off-topic vlákna, které je pevně nahoře na subreddit.
Pokud vidíte, že někdo šíří dezinformace, snaží se jiné klamat, nebo jinak nevhodně chová, nahlaste to!
*Jsem robot a tato akce byla provedena automaticky. Pokud máte nějaké otázky nebo obavy, kontaktujte prosím moderátory tohoto subreddit.