Jak nainstalovat NordVPN na Steam Deck (jednoduché)

Poslouchej, jsem úplný úplný idiot, pokud jde o všechny tyto kódy a věci. Jsem zvyklý kliknout na tlačítko, nainstalovat něco do svého zařízení a funguje to. Kdykoli se pokusím najít, jak stáhnout VPN na svůj Steam Deck, každý video se zdá mluvit nějakým cizím jazykem nebo musíte zadat všechny tyto kódy, blah blah blah. Může mi někdo dát jednodušší verzi, jak nainstalovat VPN na svůj Steam Deck?

Google nordvpn ovpn konfigurační soubory, stáhni si jeden (připojím se k nejrychlejšímu serveru ve své oblasti, poznamenám si název serveru a stáhnu ten ovpn soubor). Přejdi do nastavení v režimu desktopu, přidej ovpn připojení, načti soubor, zadej své údaje, nastav žádné heslo pro uživatele a poté potvrď. Také si nejprve stáhni plugin tunneldeck na decky (mají také lépe napsané pokyny na svém githubu). Takto používám NordVPN na mém Steam Decku.

u/JohnDomijan, můžeš [kliknout zde a vyhledat svou otázku.](https://www.reddit.com/r/SteamDeck/search/?q=Jak nainstalovat nordvpn na Steam Deck (jednoduché))

Pokud tam nenajdeš odpověď, neboj se - tvůj příspěvek nebyl odebrán a doufejme, že brzy někdo přijde s odpovědí!

Pokud najdeš řešení, zanech v komentáři odpověď pro ostatní!

Jsem robot a tato akce byla provedena automaticky. Pokud máš jakékoli dotazy nebo obavy, kontaktuj prosím moderátory tohoto subreddit.

Omlouvám se, nemohu odpovědět. Může být otázka, proč je VPN potřeba na decku? Vím, na co používám VPN a co většina lidí, a to by se na decku vlastně nezáleželo. imo

Jenom jsem zvědavý. Nerad vás ruším nebo něco takového.

Využij příležitosti naučit se něco nového

nebo buď hlupák po zbytek života

Abych šel ještě dál, jsem schopen se připojit a test dnsleaktest mi ukazuje moji VPN lokaci, ale iplocation.net mi ukazuje moji aktuální lokaci. Jak to obejít? Snažím se sledovat YouTube TV při cestování do zahraničí a nějak ví, že nejsem tam, kde mám VPN.

Stále to funguje? Následuji všechny tyto instrukce a posuvník pro tunneldeck nechce zůstat zapnutý, zdá se, že se vůbec nepřipojuje.

Moje práce vypadá, že wifi od nich neumožňuje online hraní, ale mohu použít VPN pro obejití toho. V místě mé práce nás vlastně povzbuzují, abychom hráli videohry a sledovali filmy, protože pracujeme 12 hodin na noční směně… je to složité lmao.

Myslím, že se snaží naučit se něco nového.

Momentálně používám právě to. V desktop režimu přejdi do nastavení Připojení, vyber své wifi a pod tímto nastavením zvol možnost Stále se připojovat k VPN a uvidíš, jestli to funguje.

Jak pracujete, když sledujete filmy nebo hrajete videohry? :thinking::joy:

Zdá se, že se nic nemění

Když se pokusím ručně připojit k VPN konfiguračnímu souboru v režimu desktop, stále mě přihlašuje znovu a znovu. Opravdu se snažím přijít na to, co je špatně.

Zní to jako běžná práce na táborech - jdete na 2/3, někdy více týdnů a žijete tam, kde pracujete, obvykle s Wi-Fi, ale protože jste “v práci,” platí firemní zásady, ať už opravdu pracujete nebo ne. Také jen proto, že je na směně 12 hodin, neznamená, že je 12 hodin práce dostupných. Vezměte si například first aid asistenta, jehož práce je opravdu být tam a čekat na vážně zraněného, s občasnou návštěvou pro náplast.

Ach, nordvpn změnilo způsob přihlašování z třetí strany. Jdi na jejich web a je to v nastavení účtu nebo něco takového. Uživatel a heslo vypadají jako řetězce náhodných písmen a čísel. Musíš to použít k přihlášení.

Mohu tě políbit do pusy teď, Rick, to bylo ono!

Proč to nebylo nikde uvedeno na všech mých Googl hledání haha, moc ti děkuji.