Poslouchejte, jsem úplný začátečník, pokud jde o všechny tyto kódy a věci. Jsem zvyklý klepnout na tlačítko, nainstalovat něco do zařízení a funguje to. Kdykoli hledám, jak stáhnout VPN na Steam Deck, každý video se zdá být v nějakém cizím jazyce, že musíte zadat všechny tyto kódy, bla bla bla. Může mi někdo vysvětlit jednodušší verzi, jak nainstalovat VPN na Steam Deck?
Google nordvpn ovpn konfigurační soubory, stáhni jeden (připojuji se k nejrychlejšímu serveru ve své oblasti, poznamenám název serveru a stáhnu ten ovpn soubor). Přejdi do nastavení v režimu plochy, pak přidej připojení ovpn, načti soubor, zadej své přihlašovací údaje, nastav, aby uživatelé neměli heslo, a pak potvrď. Také si nejprve stáhni plugin TunnelDeck na decky (mají lépe napsané instrukce na jejich GitHubu). Takto používám NordVPN na mém Steam Decku.
u/JohnDomijan, můžeš [kliknout zde pro vyhledání své otázky.](https://www.reddit.com/r/SteamDeck/search/?q=Jak nainstalovat nordvpn na steam deck (jednoduché termíny))
Pokud tam nenajdeš odpověď, neboj se - tvůj příspěvek nový nebyl odstraněn a doufejme se brzy objeví někdo, kdo pomůže s odpovědí!
Pokud najdeš řešení, prosím zanechte komentář s odpovědí pro ostatní!
Jsem robot a tato akce byla provedena automaticky. Pokud máš nějaké otázky nebo obavy, kontaktuj prosím moderátory tohoto subredditu.
Omlouvám se, na odpověď nemohu. Může se zeptat, proč je VPN potřeba na deku? Vím, k čemu VPN používám a co dělají většina lidí, a to by se na decku moc nepočítalo. imo
Jsem jen zvědavý. Nedělám si z vás legraci nebo nic takového.
Využij příležitosti a nauč se něčemu novému
nebo buď hlupák celý svůj život.
Jde ještě krok dále, dokážu se připojit a dnsleaktest ukazuje moji VPN polohu, ale iplocation.net mi ukazuje mou současnou polohu. Dá se s tím něco dělat? Snažím se sledovat YouTube TV při cestování do zahraničí a nějak to ví, že nejsem tam, kde je moje VPN.
Stále to funguje? Následuji všechny tyto instrukce a posuvník TunnelDecku se nechce udržet zapnutý, zdá se, že se vůbec nepřipojuje.
Moje práce ve Wi-Fi mi nedovoluje online hraní, ale můžu použít VPN k obejití. Tam, kde pracuji, nás skutečně podporují v hraní videoher a sledování filmů, protože pracujeme na 12hodinových směnách v noci… je to složité lol.
Myslím, že se KONEČNĚ snaží naučit něco nového.
Aktuálně používám toto. V režimu plochy jděte do nastavení – připojení, vyberte své Wi-Fi a v nastavení pro to Wi-Fi zaškrtněte možnost vždy připojit k VPN a uvidíte, jestli to funguje.
Jak pracujete, když sledujete filmy nebo hrajete videohry? ![]()
![]()
Zdá se, že se nic nezměnilo
Když se pokusím ručně připojit k VPN konfiguračnímu souboru v režimu plochy, neustále po mě chce ověření. Opravdu mám problém zjistit, co je špatně.
Zní to jako běžná brigáda - za 2/3, někdy i déle týdny, žiješ tam, kde pracuješ, obvykle s vybavením jako Wi-Fi, ale protože jsi “v práci”, platí zde korporátní politiky, ať už jsi na směně nebo ne. Také jen proto, že jsi na směně 12 hodin, ještě neznamená, že je tam 12 hodin práce nebo volno. Například záchranář má za úkol tam být a čekat na vážně zraněného, občas přinese obvaz.
Oh, NordVPN změnilo způsob přihlašování z třetích stran. Jdi na jejich webovou stránku, je to v nastavení účtu nebo tak něco. Jméno uživatele a heslo vypadají jako řetězce náhodných písmen a čísel. Musíš je použít pro přihlášení.
Mohu ti teď líbat ústa, Rick, to bylo ono!
Proč to není nikde uvedeno v mých všech googlových vyhledáváních haha, moc děkuji.
Můžeš mi prosím říct, kde najít tyto náhodné znaky? Podíval jsem se do nastavení účtu, nenašel jsem to.
Byla to nedávná změna, která se odehrála na konci června, takže si myslím, že většina lidí se s tím ještě nesetkala. Nord také poslal e-maily o této změně, takže lidé mohli dostat upozornění a prostě přejít na tento způsob.
Nastavení účtu → pravý postranní panel → služby → nordvpn → manuální nastavení by mělo umožnit generovat přístupový token
Nemohu se zdá se připojit k nordovským zkrouceným serverům přes certifikáty OpenVPN, ale podařilo se mi to nastavit pomocí konsole
možná budeš mít větší štěstí.