Chci koupit DLC pro Forza Horizon 5, ale v mé oblasti je cena více než TŘIKRÁT vyšší ve srovnání s americkým obchodem. Jak ho mohu koupit za původní cenu 5$?
Zkoušel jsem koupit z US obchodu, ale odmítl mi to kreditní kartu. Použil jsem i VPN, ale stále jsem to nemohl získat. Existuje jiný způsob? Klidně si koupím i od třetí strany na webových stránkách. Chci ho jen za původní cenu 5$.
Myslím, že vaše kreditní karta není podporována, takže nejlepší je koupit si dárkovou kartu online a pak přes VPN ji uplatnit.
Obecný rozum. Pokud by Microsoft jen umožnil lidem přepínat region obchodu a kupovat věci s kreditní kartou, každý by přepnul na Argentinu.
Při přímém nákupu na Microsoft Store musí vaše platba a fakturační adresa odpovídat regionu obchodu. Můžete si koupit kódy z jiných regionů na webech prodeje klíčů a poté je uplatnit na redeem.microsoft.com s VPN. Nicméně, poslední dny mám hlášení o problémech s uplatněním kódů přes VPN, tak nejsem jistý, jestli Microsoft neblokuje VPN při uplatňování kódů. Možná bude třeba vyzkoušet různé VPN.
Po nastavení VPN nezapomeň přepnout zemi ve vašem nastavení konzole. Pokud to nefunguje, tak nevím.
Používal jsem VPN na Xbox na klíče od her / DLC / season passů na webech jako gamivo, a gameseal, G2A. Ujistil jsem se, že platím přes PayPal. Obsah Xbox se zdá být výrazně levnější v zemích jako Egypt nebo Argentina. Kupoval jsem ty levné klíče a aktivoval je přes VPN v Kanadě. Podařilo se mi takto získat 3 roky Gamepass Ultimate za 150 CAD, spolu s konverzí z live na GPU za 1:1.
Otázka: jak ti tito prodejci (z webů s klíči) získávají své klíče?
Děkuji… Zjistil jsem, že mám indickou UPI kartu, takže jsem to koupil v indickém obchodě.
Ó ano, včera jsem měl problémy s uplatněním některých kódů, dostal jsem chybovou zprávu, později jsem je úspěšně uplatnil. To se mi předtím nikdy nestalo, až včera.
Zkoušel jsem hledat na těch webech, ale nemohl jsem najít DLC. Našel jsem ho na gameflip, ale nejsem si jistý, jestli to půjde? V názvu je napsáno US, ale regionální omezení nejsou. Bude možné ho uplatnit, pokud ho koupím?
Různé zdroje, mají lidi v odvětví, kteří je prodávají levně. Některé klíče jsou koupené na ukradených kreditních kartách, některé stránky peníze legalizují tím, že prodávají klíče. Některé kupují přímo od indie vývojářů, ale velcí vývojáři mají vždy nějaké ukoukané nebo nelegální způsoby, jak klíče získat. Pokud to chceš dělat, doporučuji kupovat hry ve slevě a později je prodávat za vyšší cenu, zvláště u velkých her. Indie studia ti klíče prodají, pokud máš kvalitní web. Stačí jen mít úsilí.
Něco podobného se stalo před pár lety, kdy lidé měli problém s VPN několik dní, ale pak se začaly objevovat zprávy, že lidé v Turecku také nemohou uplatnit kódy. Byla to tehdy chyba nebo Microsoft zkoumá zákaz VPN serverů?
Ano, měl bys být schopen koupit americkou verzi a uplatnit ji. Používám CyberGhost VPN, zaplacené na 3 roky, když bylo ve slevě. Free verze možná taky fungují, například TunnelBear. USA by měla být v bezplatných.
Kroky:
-
Kup si klíč z důvěryhodného webu nebo zjisti, že stránka má důvěryhodné platební systémy jako PayPal. (Pokud se něco pokazí, můžeš získat refund a tvé údaje o kartě nebudou ohroženy)
-
Zapni VPN na USA na telefonu
-
Přejdi na https://redeem.microsoft.com/ , tvůj účet bude uvádět tvou domovskou zemi, ale neboj se, protože VPN by měla fungovat.
Posledně jsem něco uplatnil v lednu 2024, koupil jsem Cyberpunk Ultimate Edition. Nejsem si jistý, jestli tento způsob stále funguje, ale měl by, takže kup na vlastní riziko.
Už mám indickou kartu, ale nemám VPN. Uvědomil jsem si, že VPN nepotřebuji, a tak jsem to koupil přímo v Microsoft Store. Děkuji i tak za rady… Příště to mohu koupit tam levněji.