Jak mohu, jako člověk zvenku Velké Británie, znovu používat BBC Iplayer?

Dříve jsem to právně mohl dělat, jednou.
Ale BBC to odstranila pro všechny mimo Velkou Británii.

Někteří lidé říkají, že VPN + iplayer nefunguje.

Osobně s Nord VPN to funguje téměř dokonale. Pokud přistupujete k iplayer z inkognito režimu.

U aplikace je to složitější, protože musíte změnit region na svém zařízení, abyste ho mohli dostat z App Store. Snadnější je zůstat u prohlížeče.

Lhal jsem, když se ptá “Máte televizní licenci?”. Nemám. lol Ach, jen další den plavby sedmi moři.

VPN se zdá být jasným řešením, a pokud je třeba, možná požádejte někoho, koho znáte, o jejich přihlašovací údaje

VPN, bydlím v Japonsku a sleduji BBC iPlayer živě.

Použijte VPN k prohlížení stránek, zavřete vyskakovací okna přihlášení a zkopírujte odkazy a vložte je do get iplayer yarrr

Sleduji BBC, C4, ITV (C5 nefunguje) přes ExpressVPN MediaStream DNS, nikoliv VPN, který je obvykle blokován. Funguje hladce vždycky. ExVPN poskytuje 2 MediaStream DNS… jeden pro USA a jeden pro Velkou Británii. Ano, je to trochu složité přepínat tam a zpět, ale stojí to za to, pokud sledujete hodně britského obsahu online ze zahraničí. FYI, sleduji přes webový prohlížeč, ne aplikace, protože je nemohu v mé zemi používat.

Všechno na iPlayeru je streamováno na jiných bezplatných stránkách. Prakticky vše, co sledujeme, je BBC, ITV a Ch5, ale také RTE v Irsku, hlavní stanice v Austrálii, Novém Zélandu a Jižní Africe. Jakmile se něco nahraje na BBC iPlayer nebo ITVX (nebo podobnou platformu podle sítě), objeví se na těchto stránkách. Momentálně sleduji Blue Lights, které bylo nahráno na iPlayer 15. dubna, a The Cukoo na Ch 5, které začalo před týdnem. Dokončil jsem několik dobrých nedávných pořadů na RTE a dvě jihoafrické kriminální dramata.

Toto je ono, nesázejte pouze na jakoukoli VPN s očekáváním, že bude fungovat. Proton mi dříve fungoval, ale nedávno jsem to nezkoušel.

Nord VPN mi funguje skvěle s iplayer, pokud používám inkognito režim (předpokládám, že protože v normálním režimu shromažďují cookies, které vás označují jako ne v UK)

Ještě lepší je služba SmartDNS, protože Auntie Beeb často blokuje některé VPN servery.

Stačí se zaregistrovat s PSČ své oblíbené restaurace v Londýně a říct ‘ano’ ke licenci. Mám mnoho účtů, kde ‘bydlím’ u své oblíbené Wagamamas v SoHo.

Kdokoliv může vytvořit účet na iPlayeru. Stačí mít VPN nastavenou na Velkou Británii.

Používání VPN k obcházení geografických omezení streamování je prohrou, vědí, jaká IP adresy jsou spojena s VPN, je jen otázkou času.

Dobré vědět, moje matka se ptala, jestli může sledovat Eastenders, když byla na dovolené :rofl:

Používám ProtonVPN, ale když zapomenu nejdřív vyčistit cookies, musím přepnout VPN.