Jak mohu jako člověk ze zahraničí znovu používat BBC iPlayer?

Jednou jsem to uměl legálně.
Ale BBC to všem mimo Spojené království zakázala.

Někteří lidé říkají, že VPN + iPlayer nefunguje.

Osobně s Nord VPN to funguje téměř perfektně. Pokud přistupujete k iPlayeru z inkognito režimu.

Pro aplikaci je to složitější, protože musíte změnit region na zařízení, abyste získali přístup z App Store. Snadnější je používat prohlížeč.

Lhal jsem, když se ptá “vlastníte TV licenci?”. Nemám. lol Ach, jen další den plavby sedmi moři.

VPN se zdá být zřejmým řešením, a pokud je potřeba, možná požádejte někoho, koho znáte, o jeho přihlašovací údaje.

VPN, bydlím v Japonsku a sleduji BBC iPlayer živě.

Použijte VPN k procházení stránek, zavřete přihlašovací vyskakovací okna a zkopírujte odkazy do get iPlayer yarrr

Sleduji BBC, C4, ITV (C5 nefunguje) přes ExpressVPN MediaStream DNS, nikoli VPN, který je obvykle blokován. Funguje hladce pokaždé. ExVPN poskytuje 2 MediaStream DNS… jeden pro USA a jeden pro UK. Ano, je to trochu nepohodlné přepínat tam a zpět, ale stojí to za to, pokud sledujete mnoho britského obsahu online ze zahraničí. FYI, sleduji přes webový prohlížeč, ne přes aplikace, protože k nim nemohu přistoupit ve své zemi.

Všechno na iPlayeru je streamováno na jiných bezplatných stránkách. Převážná část toho, co sledujeme, je BBC, ITV a Ch5, ale také RTE v Irsku, hlavní stanice v Austrálii, Novém Zélandu a Jižní Africe. Jakmile je něco uploadováno na BBC iPlayer nebo ITVX (nebo podobnou platformu podle sítě), zobrazí se na těchto stránkách. Momentálně sleduji Blue Lights, které bylo uploadováno na iPlayer 15. dubna a The Cukoo na Ch 5, které začalo před týdnem. Dokončil jsem některé dobré nedávné seriály na RTE a dvě jihoafrické kriminální dramata.

Tohle tady, nesnažte se jen tak koupit jakoukoli VPN s očekáváním, že to bude fungovat. Proton mi v minulosti fungoval, ale nedávno jsem to nezkoušel.

Nord VPN mi dokonale funguje s iPlayerem, když používám inkognito režim (pravděpodobně proto, že v normálním režimu shromažďují cookies, které vás označí jako mimo UK).

Eště lepší je služba SmartDNS, protože Auntie Beeb často blokuje některé VPN servery.

Stačí se zaregistrovat s poštou vaší oblíbené restaurace v Londýně a říct ‘ano’ k licenci. Mám mnoho účtů, kde ‘bydlím’ u své oblíbené Wagamamas v SoHo.

Kdokoliv může vytvořit účet na iPlayeru. Stačí mít VPN nastavenou na UK.

Používání VPN k obejití geo-lokačních omezení pro streamování je prohraný boj, vědí, jaké IP adresy jsou spojeny s VPN, je to jen otázka času.

Dobré vědět, moje maminka se ptala, jestli může sledovat Eastenders, když byla na dovolené :rofl:

Používám ProtonVPN, ale když si zapomenu nejdřív vyčistit cookies, přepnu VPN.

Všichni vědí o IP adresách, je to velmi otravné, nastavit to stojí 11€/měsíc u malého poskytovatele.

Tak… jaké je řešení?

Pokud znáte někoho v zemi nebo máte přístup k PC tam, můžete nastavit Tailscale VPN a používat je jako exit uzel. Například jsem byl schopen přistupovat ke svému australskému streamovacímu účtu během dovolené v Japonsku, když jsem využíval svůj počítač v Austrálii jako exit uzel.

V nejlepším případě se vyhněte velkým VPN společnostem jako PIA a Proton. Jinak nevím…

(Poznámka: mnoho lidí doporučuje Nord, budu to zkoušet sám)