Jak lidé sledují zápasy bez kabelovky?
MLB.TV a VPN je tvoje nejlepší šance.
Na rádiu jako dělal tvůj dědeček a jak to Bůh zamýšlel
plujte na vysokých mořích
Mí rodiče platí za kabelovku, takže používám aplikaci MASN. Alternativou je doufat, že mlb66 má dobrou stream.
MLB.TV. Funguje, pokud nehrají tým z tvé oblasti. Žiji v Maine, takže když hrají Red Sox, doma či venku, jsem v háji.
Já ne. Poslouchám zápasy na SiriusXM. Dříve jsem to dělal ze svých důvodů. Nedávno jsem si uvědomil, že mi to vlastně vyhovuje víc. Komentář komentátorů, jak popisují dění, je lepší než reakce lidí na věci. Se vší úctou ke Kevinovi Brownovi, je velmi dobrý.
Dělají to tak složité, že mi nechtějí dát své peníze za sledování, takže jdu na otevené moře
Přemohl jsem se a stále to vydržím, koupil jsem DirecTV Stream. Minulý rok jsem používal půjčené přihlašovací údaje k DTV na aplikaci MASN, ale bylo to tak nepříjemné, že jsem to už nechtěl zažít znovu. Je to sakra DRAHÉ, ale funguje to stoprocentně a mohu si nahrát každé utkání.
Jak to dělám každý den. ProtonVPN je nejlepší zdarma, co jsem našel. Na Macu nastavte lokalitu na Nizozemsko a máte klid.
Není to stejné bez Chucka Thompsona, ale poslouchat zápas na rádiu mi umožňuje skutečně pracovat na těch garážových projektech místo lenošení na gauči. To je opravdu nádherná věc.
Nejsem proti. Chceš sdílet?
Žiji v MD, takže to bohužel ruší MLB.TV.
Nemám ponětí, proč jsem předpokládal, že “bez kabelovky” znamenalo, že jsi mimo město, místo toho… v městě, ale bez kabelovky. To byla moje chyba, to jsem nepřemyslel.
Žiji ve VA a nemohu sledovat zápasy Os nebo Nats, pokud nepoužiju VPN s MLB.TV. Je to fd…