Uživatelské jméno je pravdivé
Kdysi to bylo pro Tidal, Turecko
a Argentina
. Něco v tom smyslu 0,50 $ / měsíc.
Naopak, včera mi poprvé řekli, že nemohou najít moji zemi nebo region na Disney+. A používám stejnou konfiguraci Multihop asi 6 měsíců bez problémů.
bruh, jaká blbá reklama. opravdu existují poctiví lidé, kteří to dělají, a je to za 5 USD na doživotí. taky stránka společnosti? Chyť se, lol.
Ne, nikdy jsem nemusel VPN zapínat znovu. Jo, myslím, že by to mělo fungovat i pro Indii.
Jo, mám 2 dárkové karty na 6 měsíců, aplikované na můj účet, teď mám prémiové za zlomek ceny ve Velké Británii.
Tidal přestal to dělat???
Ahoj, můžeš sdílet, jak jsi to udělal? Jsem v Kanadě a snažím se získat indický nebo egyptský účet, ale když použiji VPN a změním nastavení země, stále mi ukazuje ceny v CAD.
Poslal jsem ti zprávu, ale můžeš mi poslat soukromou zprávu.
Nejsem si jistý, že musím koupit VPN s egyptskými servery. Mám Mullvad, a nemá Egypt jako možnost. Tady je můj postup - který fungoval:
Připojte se k Brazílii přes Mullvad: - není tam žádné uživatelské jméno nebo e-mail pro Mullvad - přihlaste se k účtu s číslem účtu. - připojte se k Brazílii.
Jděte na: Login - Spotify - změňte stanoviště na Brazílii (můžete to udělat až po vypršení předplatného).
Jděte na: https://www.eneba.com/ a hledejte dárkovou kartu Spotify Premium Brazílie na 6/12 měsíců. - zaplaťte kartou - mělo by to stát kolem 21 liber na 6 měsíců. - zkopírujte kód.
Jděte na: Login - Spotify - vložte kód.
Chtěl jsem koupit 12měsíční dárkovou kartu na Eneba, ale byly vyprodané, tak jsem koupil 6měsíční. Stála mě 21 liber za 6 měsíců, což je 3,50 liber za měsíc za Spotify Premium Individuální. Ekvivalent v UK je 10,99 liber za měsíc. Možná to není tak levné jako v Turecku, Indii nebo Egyptě, ale bez těchto VPN serverů od Mullvad to bylo to nejlepší, co jsem mohl udělat.
Snad to pomůže někomu.
To fungovalo, díky! Před Brazílií jsem zkoušel Indii a Egypt, ale Spotify mi stále ukazovalo ceny v CAD. Když jsem to změnil na Brazílii, ukázalo mi to cenu v místní měně. Není to nejlevnější s 6,20 CAD za měsíc (nejprve jsem zkusil na jeden měsíc, aby to bylo bezpečné, delší období by bylo levnější), ale je to polovina toho, co bych normálně zaplatil.
Moc děkuji za to!!!
Funguje to ještě, kámo?
Funguje to pro rodinné plány? Lze dárkové karty Spotify použít pro rodinné plány?