Jak levněji získat Spotify Premium s Mullvad VPN:

Můžete použít VPN, abyste získali Spotify Premium za asi 3,50 $ měsíčně.

Použitím VPN můžete změnit umístění svého účtu Spotify na Brazílii, kde je služba mnohem levnější.

Budete také potřebovat brazilskou platební metodu. Pravděpodobně nemáte brazilskou kreditní kartu, takže můžete jednoduše použít dárkové karty.

Dárkové karty v odkazu vám poskytnou následující:

100 BRL = 6měsícové předplatné

50 BRL = 3měsíční předplatné

17 BRL = 1měsíční předplatné

Jak to nastavit:

Nejprve, pokud již máte předplatné Spotify, musíte jej zrušit a nechat expirovat. Nelze změnit umístění s aktivním předplatným.

Pak se připojte k Brazílii pomocí Mullvad.

Navštivte spotify.com a otevřete nastavení účtu

Klikněte na Upravit profil. změňte Země na Brazílii a klikněte na uložit.

Nyní zakupte dárkové karty. zkopírujte klíč, který obdržíte.

Pak přejděte na spotify.com/redeem/ a uplatněte dárkovou kartu.

Po vypršení platnosti dárkové karty budete muset uplatnit jinou.

Není třeba být připojen k VPN pokaždé, když chcete používat Spotify. Stačí VPN jednou pro změnu umístění v nastavení účtu.

Užijte si to.

Díky, stejně tak u YT Premium použijte Ukrajinu, získejte to za 1,99 £ měsíčně

To je skvělé, ale pokud platím za Spotify v Brazílii, katalog hudby je pravděpodobně omezený…

Chápu, že bych tohle rád našel dřív.

V podstatě jsem tento proces udělal, ale vypočítal jsem si to sám!

Jediné potíže jsem měl, když jsem se pokusil koupit na G2A, nedovolilo mi to koupit dárkovou kartu a obdržel jsem zprávu, že jsem porušil T&C a můj účet je nyní zablokován. Přitom jsem si nikdy nevytvořil účet?

Nakonec jsem koupil 6měsíční na Eneba místo toho.

To je skvělé, ale můžete si jednoduše koupit jednu na Telegram: View @VaultEmpire

Skvělé, díky za to - zjistil jsem, že stránka ‘redeem’ Spotify stále ukazovala chybu - myslel jsem, že mě nachytali, ale stránku jsem několikrát refreshoval a zobrazila se normálně.

Pokud někdo jiný vidí chybu, pokračujte v načítání stránky znovu

Mohu vám získat roční plán za asi 35 $, mohu ho nahrát do vašeho stávajícího účtu, nebo může být úplně nový účet. Napište mi do soukromých zpráv

Nebo si ho jednoduše kupte za 3 USD/ měsíc ode mě! Bez VPN a nastavování.
Stačí váš stávající Spotify účet.

Navíc obsah a funkce Spotify jsou na celém světě stejné, takže žádné obavy nebo ztráty.

hranice VPN nestačí, s cheapsubs.net to ale není potřeba

už to nefunguje. Nakonec jsem koupil od https://www.facebook.com/thestreamheaven/

Mohu vám dát 1 rok prémia za 30 $. Můžu vám ho načíst do vašeho stávajícího účtu, žádný výpadek, maximálně za 2 minuty. Napište mi!

Existuje mnoho regionálních metod stanovování cen. Ale většina vyžaduje různé regionální banky s VPN. Nedávno jsem založil obchod, který prodává kódy Spotify Premium na 12 měsíců za 27,99 eur za kus. Pokud máte zájem, připojte se ke svému Discordu: Discord

Nebo si prostě můžete přidat 0,1 $ navíc

Nepřipomíná vám Turecko?

nefunguje to pro mě.

Na /premium stránce je napsáno “Nemůžeme ověřit vaši zemi” VPN je připojeno k Ukrajině a mé google umístění je také nastaveno na Ukrajinu :confused: Zkoušel jsem to s třemi účty, všechny nefungují.

Možná musím vytvořit nový?

Vím, že lidé platí v Indonésii a písně jsou stejné. Jediný rozdíl je, že národní trendové seznamy jsou z Indonésie.

Nemyslím, že by některá píseň na mých seznamech přestala být dostupná, od doby, co jsem přepnul na Brazílii. Myslím, že jen několik písní je geo omezeno.

Mezi tím není žádný rozdíl.

Potřebuji pravidelně zapínat VPN nebo je nutné jej použít jen při změně umístění? Také je tu možnost za 18 € od Eneba z Indie. Myslíte, že by to mohlo fungovat?

Pokud si myslíte, že to nevědí, znám polární medvěda, kterému můžete prodat led.