V podstatě jsem tento proces udělal, ale vypočítal jsem si to sám!
Jediné potíže jsem měl, když jsem se pokusil koupit na G2A, nedovolilo mi to koupit dárkovou kartu a obdržel jsem zprávu, že jsem porušil T&C a můj účet je nyní zablokován. Přitom jsem si nikdy nevytvořil účet?
Skvělé, díky za to - zjistil jsem, že stránka ‘redeem’ Spotify stále ukazovala chybu - myslel jsem, že mě nachytali, ale stránku jsem několikrát refreshoval a zobrazila se normálně.
Pokud někdo jiný vidí chybu, pokračujte v načítání stránky znovu
Existuje mnoho regionálních metod stanovování cen. Ale většina vyžaduje různé regionální banky s VPN. Nedávno jsem založil obchod, který prodává kódy Spotify Premium na 12 měsíců za 27,99 eur za kus. Pokud máte zájem, připojte se ke svému Discordu: Discord
Na /premium stránce je napsáno “Nemůžeme ověřit vaši zemi” VPN je připojeno k Ukrajině a mé google umístění je také nastaveno na Ukrajinu Zkoušel jsem to s třemi účty, všechny nefungují.
Nemyslím, že by některá píseň na mých seznamech přestala být dostupná, od doby, co jsem přepnul na Brazílii. Myslím, že jen několik písní je geo omezeno.
Potřebuji pravidelně zapínat VPN nebo je nutné jej použít jen při změně umístění? Také je tu možnost za 18 € od Eneba z Indie. Myslíte, že by to mohlo fungovat?