Jak koupit vstupenky na Machu Picchu? web tuboleto nefunguje

Doufám, že mi někdo poradí… Už několik hodin se snažím koupit vstupenky na Machu Picchu přes stránku tuboleto.

Neustále mi to selhává po výběru data, je požadavek na získání dostupných časových slotů, který vždy selže s chybou vypršení session (“Su sesión ha caducado”).
To mě přesměruje na přihlašovací stránku, kde se při pokusu o registraci nového účtu také zobrazí chyba, když kliknu na tlačítko pro požádání o bezpečnostní kód na email, stejná chyba.

Web je nesnesitelný, načítá se strašně dlouho. Myslím, že odsud tiket nekoupím. Máte nějaké důvěryhodné alternativy?

Nevím, kolikrát jsem ztratil hodiny s tímhle stránkám. Mají špatnou pověst, pokud hledáte, často padá a má chyby. Zato, vaše kreditní karta může být kompromitována, protože jejich platební systém je také nestabilní.
Já jsem dříve objednal přes https://machupicchu.center. Jejich stránka mi nikdy nedělala problémy a vstupenky fungovaly. Pokud by byl problém, mají stále personál, který přijímá hovory.

Web fungoval jen když jsem ho otevřel přes VPN nastavené na Peru a stránka byla v původním jazyce, ne v angličtině.

Nejde-li to, když je stránka překládána browserem. Každé načtení stránky je třeba přepnout zpět na původní jazyk.