Jak je bezpečné stahovat několik torrentů s vysokorychlostním kabelem na kolejích? Použiji (doufejme bezpečné) VPN, aby se zakryla moje identita. Nebudu požadovat vysokou šířku pásma, plánuju 5-10 GB každé druhé nebo třetí měsíce. Bude na mě upozorněno podle mého využití šířky pásma, nebo budou předpokládat, že to dělám díky VPN? A také, většinou, pokud ne úplně, bude to hlavně hudba.
Jak je toto bezpečné? V hypotetickém scénáři, jak moc budu v háji, když mě chytí?
Nikdo na Berkeley se nezajímá, jestli stahujete 5 nebo dokonce 50 GB dat za měsíc na kampusové síti. To je přesně to, k čemu je ta síť určena.
Nikdo na Berkeley se nezajímá, jestli torrentujete nebo používáte VPN. Kampusová síť vidí všechny druhy provozu, a to je přesně to, k čemu je určená.
Doporučuji nedělat z toho exit node Tor. Pokud to uděláte, z pohledu politiky, odpovídáte za veškerý provoz, který z tohoto uzlu jde. To by mohlo vést k tomu, že vám budou blokovat vaše stroje nebo dokonce přihlašovací údaje na kampusové síti. Asi byste to nechtěli.
Nepoužívejte prosím chráněný obsah (copyrighted content). Mé varování vychází z důvodů, které nejsou vždy dobře pochopeny, zvláště mezi studenty, tak vám to chci vysvětlit.
Nemáme nastavenou síť na péči o studenty nebo
Na kampusech to budeš naprosto v pohodě, pokud ti VPN náhodou prozradí, je to smůla (což je velmi nepravděpodobné). Znám lidi, kteří stále torrentovali na kampusové síti, dokonce i přímo