Jak dostat Netflix do funkce?

Je vůbec nějaký způsob? Překvapuje mě, že Netflix věděl, že používám proxy nebo VPN. Nejsem si jistý, jak to vědí, pokud nevědí, které bloky IP rozsahů Google vlastní, a pak mohou předpokládat, že jakékoli připojení z těchto IP je někdo, kdo používá nástroj.

Netflix ve skutečnosti používá řadu síťových metrik k určení, zda jste za VPN. Sleduje několik faktorů včetně velikosti MTU.

Z provozování Shadowsocks VPN (WannaFlix), která funguje s více regiony Netflix, mohu říct, že jediná věc, která je důležitá, je mít čistou IP adresu. MTU a další na tom nezáleží. Stačí získat čistou / rezidenční IP adresu a přenést to přes ni.

Vytváří Outline / Shadowsocks jednotnou velikost MTU?

začátečník zde. nějaké tutoriály na shadowsocks vpn?

Používám Google Cloud. Měl bych zkusit získat novou IP tam, nebo si myslíš, že jakákoli IP, kterou mi dají, bude ‘špinavá’ pro Netflix?

Co obecně činí IP ‘špinavou’?

Spravil jsem si špinavou IP použitím Netflixu s starším VPN, který jsem provozoval, a pak používáním Netflixu bez něj. Udělal jsem to několikrát a myslím, že Netflix si toho všiml a pak mě zablokoval naprosto.

VPN bude prakticky vždy mít nižší MTU, aby zabránil fragmentaci kvůli přetížení v tunelu VPN. Netflix využívá tohoto faktu jako signálu ve svém algoritmu.

Musíš vědět, jak se připojit přes ssh k VPS a trochu o příkazové řádce (sudo/cd/apt-get).

Tady je skript pro nastavení serveru (je v čínštině, ale můžeš použít překladač Google): Shadowsocks 一键安装脚本(四合一) | 秋水逸冰

I když bych osobně doporučil koupit službu, protože budou mít více a lepších serverů za stejnou cenu (~5 dolarů měsíčně)

Například špatným signálem pro mojí aktuální IP je, že když navštívím stránku jako whatismyip.com, je mi řečeno, že můj ISP je Google.

Netflix obvykle nezablokuje jednu IP. Zablokují IP rozsahy. t.j. 165.89.45.0-255

Větší společnosti jako Google zná IP rozsahy, což znamená, že pravděpodobně budou všechny zablokované od začátku (pokud si nekoupili nové IP rozsahy, o kterých Netflix neví). Netflix blokuje IP adresy, které jsou známy jako přiřazené datovým centrům.

Jediným řešením je jít s malými společnosti VPS (ne všechny mají čisté IP, někteří si své IP kupují od velkých datacenter).

Pište mi o VPS, které fungují s Netflixem. Mohu doporučit několik.

Nebo můžete zkusit mou službu WannaFlix a nebudete muset řešit všechno nastavování.

Edit: vaše používání VPN pravděpodobně nemá nic společného s tím, že jste špinili IP. Byla již zablokována, ale protože jste používali VPN, neviděli jste, že je zablokována.

Edit 2: Většina toho, co lidé říkají o tom, jak Netflix blokuje IP, je nesprávná. Pravděpodobně sami nikdy nezřídili VPN pro odblokování Netflixu nebo mají data z několika let dozadu, nebo hádají, nebo opakují, co jim jiní řekli.

Edit 3: také je pravděpodobné, že Netflix přímo neblokuje IP, ale používá třetí stranu jako Maxmind k detekci IP datových center, takže ‘ošálit’ Netflix znamená ošálit maxmind/jinou službu, kterou používají.

Co se týče mé staré VPN, fungovala dočasně. Nevím přesně, jak dlouho, ale žil jsem v Kanadě a používal VPN k přístupu k americkému obsahu. Byl nastaven na Digital Ocean. Řekl bych, že fungovala více než týden, méně než 6 měsíců :slight_smile:
Přičítám to něčemu, co jsem udělal, protože to fungovalo na chvíli (sledoval jsem něco, byl jsem v průběhu epizody) a pak se něco stalo a přestalo fungovat.
Také si myslím, že téměř všechny IP Google jsou známy a již blokovány. Takže ano, pravděpodobně způsob, jak dostat Netflix do funkce, je nastavit VPN na méně známého poskytovatele. Ach, ale bude to složitější na nastavení. Ach jo. Možná když budu zoufalý po Netflixu. Spíš bych zkusil jinou placenou službu než ji spravovat sám. Obecně nesnáším spravování věcí sám a raději zaplatím rozumné částky 5-15 dolarů/měsíc, aby za mě někdo to udělal. Navíc je to obvykle dražší, když to provozuji sám.

Ah DigitalOcean. Muselo to být před nějakou dobou, než Netflix začal blokovat VPN, tak kolem 3 let?

Tehdy všechno fungovalo. DigitalOcean byl jedním z prvních, kdo byl zablokován.

WannaFlix začíná na 4,97 dolarů měsíčně a také používá Shadowsocks.