Informace: koncert v Portugalsku dnes večer by měl být streamován

Nos Alive je streamován na tomto odkazu. Možná bude potřeba VPN do Portugalska, abyste ho mohli sledovat. SP by měl začít ve 21:50 místního času.

Odehrává se někdo ten záznam?

Někdo to prosím stáhne! Může být potřeba portugalská VPN a stream vypadá, že je chráněn DRM, ale věříme ti!.

Snad bude zveřejněn správný záznam na YouTube.

V 2019 to také bylo, pamatuji si, že jsem to sledoval na telefonu.

Udělal jsem chybu, že jsem se rozhodl nejet na tento koncert, je to jen asi 3 a půl hodiny od místa, kde bydlím, a mám právě čas…

Takže to budu sledovat takto.

Nejsem si jistý, ale zdá se, že stream z jeviště nezačne až do Arcade Fire ve 12:00 ráno.

Jak se dalo čekat. Úžasné jako vždy. Dvojitá verze Arcade Fire. Skvělý koncert. Škoda, že nejsou hlavními vystupujícími a že nemají 30 minut na show… chybí mi springtimes :frowning: bych vyměnil za 1979… ale ano, festival je na prd…

Jo, na jevišti hráli ještě jinou kapelu dřív, ale vypadá to, že vynechají Pumpkins :frowning:

Zní to, že jste se bavili :clinking_beer_mugs::cigarette:

Bylo fajn slyšet písně v pozadí, zatímco komentátoři měli velký rozhovor… :grimacing:

Všichni se snažím vyhnout spoilerům, dokud je neuvidím v Aténách, takže pro mě je to v pohodě. Ale je alespoň dobré vidět ostatní umělce na ostatních scénách.

Omlouvám se za špatnou angličtinu. Nějak jsem se trochu zatřepal, když jsem dorazil domů, hahaha.

Ano, je spousta zábavy. Vždycky. Sedmá návštěva v Lisabonu a vždy lepší než očekávané. Také nosím od včerejška tričko zero sports a pravděpodobně v něm zůstanu, dokud nesmrdí.