Hotel blokuje Netflix a Amazon Prime. Naštěstí mám Plex na Roku!
Používám jen VPN a nikdo nezablokuje nic.
Kurva hotely, které to dělají. Já jsem byl na místě, kde to dělali. Připojil jsem svůj laptop přes “HDMI” a nastavill si desktopovou aplikaci. Váš způsob se zdá být mnohem méně pracný.
Když cestuji, pomalé internetové připojení je bolestivě pomalé při streamování z Plex (do mého iPadu). Obvykle musím využít svého telefonu jako hotspot… dobre, že mám data na přejetí.
Měl jsem problémy s hotely, které musely registrovat MAC adresu zařízení před poskytnutím přístupu na internet. Stačilo jen napodobit MAC adresu mého Roku na notebooku, zaregistrovat můj notebook podvodně na webovém rozhraní hotelu, vrátit skutečnou MAC adresu (předem si ji poznačit) a připojit Roku.
V jakém hotelu to bylo? Abych věděl, že se tam už nikdy nevrátím.
Nevím, proč jste dostali dolů, protože to je přesně správná odpověď. Nezablokují všechny VPN, protože hotely často mají zákazníky, kteří je používají pro práci. Jakmile máte VPN, nemohou nic blokovat.
Jsem si docela jistý, že právě proto můj firewall může blokovat VPN a omezovat určitý typ dat na pouhé kbps, pokud bych chtěl zabránit obejití při streamování.
Právě tady. Hotely blokují Netflix? VPN. Starbucks blokují torrenty? VPN.
Nemohou jednoduše zablokovat váš VPN?
Mnoho hotelů blokuje změnu na HDMI přes vlastní firmware na jejich televizorech. Potkal jsem hodně LG, které prostě nedovolí přepnout na HDMI, což je opravdu nepříjemné. Po mém pobytu v těchto halech hodnotím hotely velmi nízkou známkou v průzkumech.
Existuje aplikace Plex. Pokud jste v lokální síti, neměl byste se muset přihlašovat. Pokud ji však plánujete používat mimo svůj server, budete muset použít přihlašování Plex.
Southwest mi zabránil používat Plex, ale pravděpodobně to bylo kvůli portu, který jsem používal, předpokládám, že blokují hodně výchozích rozsahů používaných servery pro streamování.
Nechci znít jako zástupce Hiltonu, ale:
hodně cestuji a všude, kde jsem byl v hotelech Hilton, je přístupný HDMI port.
Když není hotel moc obsazený, je zdarma (1) wifi obvykle dostatečné na spuštění streamu 480p, i když se načítání načítá chvíli.
Mnoho z nich používá systém, který ovládá TV přes RJ-11. Vytáhněte tento kabel, resetujte TV a někdy máte znovu HDMI.
To se mi stalo v Rio v Las Vegas. To je smutné, protože jsem chtěl použít Chromecast a nový cestovní router.
Toto lze obejít, zatím jsem nenašel hotelovou TV s vlastním firmwarem - všechny používají nějaký způsob RF podvodu na manipulaci s TV a udržují ji v režimu lockdown. Odpojte celý set z elektrické zásuvky. Odpojte HDMI z set-top boxu a koaxiální kabel, který vede do TV. Najděte fyzické tlačítko na TV, protože dálkový ovladač asi nebude originální. Zapněte TV pouze s napájením, pak připojte HDMI a přepínejte vstupy. Jen buďte slušní, a ujistěte se, že vše znovu připojíte a restartujete před odhlášením.
Zdroj: Dělal jsem to v většině hotelů v Las Vegas.
Také se mi to stalo v Holiday Inn.
Když cestuju, rozhodně jsem nezabalil náhradní univerzální ovladač, abych to snadno obejel.
oh, počkej, měl jsem, a pak jsem použil telefon s IR vysílačem a aplikaci na to.
Čím jsou dražší hotely, tím více šetří. Když na Holiday Inn je skvělý internet.