Používám PIA už měsíc (nechtěl jsem se zavázat, dokud si nejsem jistý) a v některých ohledech jsem spokojený, v jiných jsem byl zklamaný.
Na začátku byl docela rychlý, ale poslední dobou je dost pomalý. Chápu, že nebude rovný mé skutečné připojení, ale je to podstatně pomalejší.
Moje použití VPN je torrentování, Netflix/Hulu. To je v podstatě všechno. Jasně, je fajn mít anonymitu pro bankovnictví a tak dále. Myslím, že bych měl zůstat u PIA a koupit si roční předplatné za 39,99? Nebo je tu lepší možnost, kterou bych měl zkusit? Někdo má názory na AirVPN? Navíc ta Astrill služba zní jako slibná, protože se kolem těchto témat objevuje…
Máte jiní službu s DNS pro Netflix? Pokud bych ji chtěl použít s PS3. Zpočátku jsem nastavil dd-wrt a vyzkoušel VPN od PIA, ale často to padalo. Nakonec jsem to vzdal a opět použil klienta.
Jo, myslím, že bych měl zůstat u PIA. Další službu, o kterou jsem měl zájem, bylo BolehVPN. Ale je to dvojnásobná cena. Za 40 dolarů toho moc neztratím, když se mi nebude líbit. Chtěl jsem jen zjistit, jestli jsou nějaké lepší a přibližně za stejnou cenu. Díky všem!
Vyzkoušel jsem VPNinja a Boxpn
VPNinja
Boxpn
-
Rychlé
-
Hodně serverů
-
Žádné uchovávání logů
-
Nepodporuje OpenVPN
Vyzkoušel jsem tyto dvě, protože obě umožňují 2 současné účty za kolem 5-6 dolarů měsíčně. S Boxpn jsem docela spokojený.
Co takhle služba bez předplatného? Platíte jen za dny, kdy ji používáte? Cloudnymous nabízí tuto možnost.
Jsem s jejich rychlostí spokojený a zaplatil jsem jen 5 dolarů za 3 měsíce připojení k jejich serverům v USA za 0,15 dolarů/den. Není to to, co potřebujete?
Používám Mullvad OpenVPN po špatných zkušenostech s jinou VPN službou, kterou zde nebudu zmiňovat, najdete recenzi na http://www.reddit.com/r/Bitcoin
Nejsem affiliate nebo zaměstnanec Mullvad. Jen koncový uživatel.
Každopádně, MILUJI Mullvad! Mají správného Linux klienta pro OpenVPN, který funguje bezvadně!! Tým je skvělý a rychle odpovídají na e-maily, což je super, když některé firmy odpovídají i po 24 hodinách. Zatím jsem nikdy nemusel využít podporu, otázky jsem jim psal jen obecné. Mají 3 servery v NL, SE a DE. Rychlosti jsou také celkem dobré
Pro tvrdé lidi, kteří používají Linux, je jejich linuxový klient “must have”, protože obchází nm-applet úplně a připojení je okamžité. Také přijímají BitCoin!! Musím říct, že jsem maximálně spokojený!
Napsal jsem pro vás malý tutoriál: OpenVPN Tutorial for mullvad_linux - Pastebin.com