Hledám správný VPN, abych mohl sledovat zápasy Lions

Žiji v Coloradu a snažím se najít dobré VPN, které mi umožní sledovat zápasy Lions a Red Wings. Z velké trojky VPN (Nord, Surfshark a Express) se zdá, že jen Surfshark nabízí Detroit server. Může mi někdo říct, jestli je Surfshark dobrý nebo jestli jiné VPN nabízejí Detroit server? Díky moc!

Používám Surfshark s mým stávajícím účtem Xfinity, abych získal přístup k místnímu vysílání Detroit. Funguje to pro mě

Existuje spousta bezplatných streamovacích stránek, které jsou bezpečné, není třeba utrácet peníze za VPN

Poslal jsem ti několik odkazů do soukromé zprávy

Používám Private Internet Access (PIA). Funguje to skvěle pro nás.

Jen chci říct, že to není VPN

Podíval jsem se na tyto stránky, ale zároveň zvažuji koupi VPN kvůli soukromí a blokátoru reklam, díky za doporučení

Nikdy jsem VPN nepoužíval, ale jsem v Tampě u rodičů a zjistil jsem, že nemohu dostat zápas. Mám kabelovou službu, ale předpokládám, že když se přihlásím zítra, ukáže se mi jen můj lokalita a zápas Bucs. Můžeš vysvětlit, jak to funguje? Díky.

PIA před tím, než ji koupila firma, byla skvělou a důvěryhodnou službou, ale už to tak není. Před několika lety ji koupila pochybná společnost Kape Technologies. Trochu jsem si o tom našel a zjistil, že jsou podezřelí z distribuce malware, koupě hodnocení VPN webů/změny hodnocení VPN a údajně jsou spojeni s vládními sledovacími aktivitami. Doufám, že je každému odradím od používání této VPN, protože by snadno prodali nebo předali vaše data ve prospěch sebe sama. Vím, že je to dlouhá odpověď, ale pokud bych mohl odradit někoho od jejich služby, byl bych rád.

Jo, jasně lmao, snažím se mu zabránit v plýtvání penězi na něco, co nepotřebuje

Wow… ani jsem neměl tušení. Díky za info. Nebudu je používat při torrentování. Jelikož mám zaplaceno do konce svého období předplatného, nemám problém je nadále používat pro obejití geo-restrikcí.