Hledám rady, jak se dostat do kryptoměn na burze!

S tím, že Kucoin je mimo hru v USA, Binance odřeklo USD vklady a Bybit tlačí KYC a blokuje uživatele z USA, kde teď všichni obchodujete s altcoiny? Hledám platformu, která obejde celý problém KYC, má solidní seznam altcoinů (ne ty malinké meme coiny, ale stabilních top 100 coiny) a umožňuje obchodování na marži nebo s pákou.

Mám Coinbase na držení, ale výběr altcoinů je mizerný, poplatky jsou vysoké a není tam žádná páka.

Kraken a Gemini mi připadají jako stejný případ — příliš restriktivní pro mé potřeby.

Margex,Bitunix, bez KYC a VPN, dostupná 100x páka :ok_hand::ok_hand::rocket::heavy_dollar_sign::heavy_dollar_sign:

bingx by ti mohl sedět, ale budeš potřebovat VPN.

Mohu doporučit instantní kryptoměnové burzy, pokud potřebujete vyměnit kryptoměny (Trocador, Exolix, houdiniswap a další). Bez KYC, ale není zde obchodování.

Jako expert doporučuji MEXC nebo Gate.io — nabízejí solidní altcoiny, obchodování s pákou a bez KYC pro malé obchody.

Máš dost návrhů, já používám CRPTM.com pro správu všech svých kryptoměnových aktiv.

Existuje zajímavá předplatná služba u Coinbase, která snižuje poplatky, alespoň ve Francii.

Všiml jsem si, že Weex plně podporuje USA, je to nová burza, momentálně ve fázi t2. Projekt, na kterém jsem, se tam bude seznamovat. Vývojář je z USA a má to rád. Také přátelská k uživateli, skvělé objemy. Můžeš to zkontrolovat.

V minulosti jsem používal Bittrex a nemám žádné výhrady.

Pořiď si studenou peněženku.

Pokud žiješ v USA, určitě budeš potřebovat VPN pro kryptoměny!

Není teď KYC pro všechny? Nemohu to ani s VPN.

Jak projít jejich KYC, pokud se zaregistrujete v jiné zemi?

Mohu to používat v pohodě, právě jsem dnes ráno vybral 15 tisíc dolarů bez KYC.

Pokud to tak půjde dál, nebudete moci ani koupit KFC, když vás s tím hotově udělají. Udržujte to pod 1 000.

Ich KYC není povinné, pokud si dobře vzpomínám.