Hledám Android VPN k použití v Číně

Ahoj všichni,

Včera v noci jsem dorazil do Guangzhou, Čína. K mému překvapení, VPN Surfshark, kterou mám předplatnou, funguje pouze na mém notebooku (tudy právě píši) a ne na mých Android zařízeních. Zkoušel jsem následovat manuál na stažení WireGuard od Surfshark, ale bez úspěchu. Opakovaně jsem projel kroky, ale spojení se odpojilo. Doufal jsem, že tento VPN bude fungovat na mém telefonu, protože mám pouze Google Chrome jako prohlížeč a Google Play jako svůj vlastní obchod s aplikacemi. Nevíte o nějaké VPN službě, která funguje na Androidu a je dostupná i v Číně?

Veee.live nebo Let’s VPN

Pokud můžeš získat URL svého VPN serveru, zkuste Clash

Fungovalo to jako šarm na mém telefonu a notebooku při nedávné cestě. Možnost získat čínskou IP adresu odjinud je také výhodou pro obsah s regionální blokací.

Používáte pravidelně Veee? Bylo to pro mě velmi dobré… až do dneška. Teď už na mém telefonu ani notebooku nefunguje.

Zábavné, že to zmiňujete, dnes mi to také nefunguje haha První den za více než dva roky, přísahám. Let’s VPN stále funguje.

Přišel jsem na to samé kvůli tomu. Nemám tušení, co se s tím děje, fungovalo to dobře do dneška.

Jo, právě jsem zvažoval měsíční předplatné Let’s VPN, kdyby Veee přestalo fungovat dřív. Myslíte, že je bezpečné platit přes Alipay?

Dostal jste odpověď od podpory? Zkoušel jsem je kontaktovat, ale stále čekám na odpověď.

Potřebujete čínský průkaz totožnosti k platbě přes Alipay.

Ničeho, naprosto nic. Zlobí to.

Ano, právě jsem to otestoval a říkalo to, že mám vyfotit stránku svého pasu. Není šance.