Všiml jsem si toho před několika týdny. HBO max začalo odmítat můj přístup, když používám VPN. Děje se to jen když se snažím sledovat House of Dragon, což je ještě divnější.
Pokud používáš VPN, udělej krok navíc a rovnou si stáhni show přes torrent. Pak už žádný problém. Opět začni v hlavním vlákně na r/piracy.
Snaží se zabránit lidem v přístupu k obsahu z regionů, které nejsou jejich vlastní.
Dělej, co chceš, protože pirát je zdarma, yar har fiddly dee dee.
Promiň… o čem to vlastně mluvíme?
Smlouva s real debrid.. 9 eur na 3 měsíce a používej stremio… Je to lepší než zaříznuté streamování.
Pokud je streamování důležité nebo prioritní, Mullvad není nejlepší volba, protože to není jejich aktivní používání nebo podpora.
Nejlepší je nastavit split tunneling, pokud chceš zůstat připojený k Mullvad při streamování.
Proč si streamovací služby střílejí do nohy tímto způsobem…
Používám Mullvad na všední den, ale při cestování koupím ExpressVPN, protože funguje se streamovacími službami.
Získej dedikovanou rezidenční US IP adresu. Měl jsem stejnou chybu před několika týdny, teď je vše v pořádku.
Jo, vím, ale moje žena chce jen relaxovat a něco sledovat bez toho, abych jí musel naťukávat, a HBO není dostupné v mém regionu.
ano, torrent Linux iso souborů s Mullvad = zisk
Nejsem si jist, jestli už někdo zmínil toto, ale vypni přístup k poloze pro aplikaci HBO. Pokud používáš telefon (což dělám já), odstraním přístup k poloze pro aplikaci a pak mohu používat VPN pro jakoukoli lokaci bez toho, aby to věděla. Můžeš také vypnout poloha telefonu v nastaveních, pokud to nechceš specifické pro aplikaci. Předpokládám, že něco podobného lze udělat i na PC.
Zkus změnit město na jiný server, používal jsem Windscribe, detekovalo Atlantě, tak jsem přešel do Dallasu a teď to funguje.
Na tom není cesta kolem VPN. Buď torrentuj nebo začni úplně znovu s DNS jako NextDNS (který toto může obejít).
Je Mullvad bezpečný pro torrentování nějakých filmů?
Možná, ale existuje mnoho streamovacích služeb, které blokují veškerý VPN traffic, nejen z určitých zemí. Například Amazon Prime a Binge (německá streamovací společnost s HBO) jsou na mysli.
Mullvad je skvělý, ale rozhodně nefunguje se streamovacími službami. Vím, že Nord funguje s Netflixem, Hulu a Disney Plus, nejisté s HBO Max.
Díky, myslím, že budu muset jít na vaši třetí možnost, kterou jsem nejprve zkoušel, a Max není v mém regionu dostupný.
Udělám tohle opravdu, nejlepších 9 dolarů, které jsem utratil.
Nevím, jak na to, podívám se na to.